• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bry :)
witam się z kubkiem zielonej herbaty w łapce :-)
i śpieszę życzyć WSZYSTKICH WSPANIAŁOŚCI TEGO ŚWIATA WSZYSTKIM DZIECIACZKOM :-):-):-)

Tomek juz urzęduje na podłodze i dorwał się właśnie do puzzli, czytaj rozwala jak się da :-D
Pogoda u nas taka, że nawet nie będę się wypowiadać :baffled:

Efe, Piwonia- u nas też "tata" na tapecie, "mama" bywało jak był młodszy. Teraz mogę zapomnieć :dry:

I tez się musze za porządki wziąć, pranie nastawić, zmyware załadować, a po południu na usg.
Chrzestna Tomka się też zapowiedziała, więc jakieś ciacho trzeba skołować, jogurtowe z Delecty na szybciocha chyba strzele, a co :cool2:

reklama
Bry :-)

My dziś ma nogach od 5:40 :-) o 6:03 Monia zaliczyła pierwsze siku do nocnika :-)

wczoraj dostałam fotki z chrzcin i byłam tak podjarana że... no właśnie... miałyśmy mały wypadek :-( poszłam do łazienki napuszczać wody do wanny no i... nie słyszałam jak mąż wołał, że Monia pod drzwiami siedzi i wyszłam :-( no i dostała w głowę i trochę jej paluszki przycisnęłam :-( ryczałyśmy obie :-(

a teraz muszę zmykać bo mi staroć nad głową stoi i czeka na kompa...jakąś ofertę musi zrobić :-/

Andariel,no kogo jak kogo ale ciebie o tak wczesnej porze sie tu nie spodziewałam:). Ty taka sówka:)...No chyba ,że coś się zmieniło od narodzin Ninki...:-p:-p:-p:-D:-D:tak:[/SIZE]
ha ha ha:-D no wiesz! a pewnie, że chętnie bym poleżała dłużej, ale mała pełna energii dziecina chce świat eksplorować od rana i się nie da pospać;-)po cichu liczę na to, że okaże się jednak śpiochem po mamusi i w przyszłości weekendy będą nieco bardziej wyspane:)
natt to udanego szaleństwa u fryzjera! i całusek dla Natki!

A dzięki,dzięki:). Dla Ninki także wielki buziaczek od cioci:):)

A swoją drogą to następne spotkanie zorganizujemy tak,ze Panów zostawimy z naszymi Ksieżniczkami,a same idziemy się relaksować,co ty na to?? Jeju,chyba by nas rozerwali na strzępy gdybyśmy im taki numer wycięły...Z drugiej strony Ninka i Natka tak słodko razem wygladają,że to sama radosć je tak podglądać;-) :-)

ależ to świetny pomysł, kochana! nic się panom nie stanie, jak przez kilka godzinek zajmą się swymi córami, hehe:) pytanie czy MY wytrzymamy tyle bez dzieciaków:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry