• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny,

i oczywiscie 1000 buziakow dla dzieciakow:-)

Adas akurat w swoje pierwsze swieto marudny ale stawiam na 7 zabek, slini sie strasznie i zabawkami w paszczy sobie grzebie
a props- grtulacje dla Alicji z okazji drugiego

Efe mojemu tez slowo Gdzie? z intonacja najlepiej wychodzi - mama i baba przestal wogole ostatnio mowic

pogoda jakas niebardzo ale w sumie i tak sie musze pakowac do przeprowadzki
narazie Adas spi wiec korzystam

reklama
Kasiu, baaardzo się cieszę:)

Serdeczności dla wszystkich dzieciaczków

Moje starsze dziecię wyjechało na pierwszą w życiu zieloną szkołę. Mam nadzieję, że będzie zadowolona:)

Pięknego dnia:) Od czwartku ma być wreszcie ładna pogoda!!

Cześć!!
Ja też życze najlepszego dla wszystkich dzieciaczków!!
Gratulacje dla Ali kolejnego ząbka!!!!!
Mały w końcu śpi a ja ide się ubrać bo czekam na listonosze- bez żadnych podtekstów ma mi list przynieść w końcu z sądu bo już 3 miesiące czekamy wrrrrrrrrrrr

UŚMIECHU NA TWARZY WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW (tych duzich i tych małych)

Gratulacje dla Alusi za 2 zabka:tak: i dla Zosi za pierwsze kroczki:tak:
Miranda jak tak czytam o czekoladzie, to az mi slinka cieknie. Bardzo bym chciala chociaz troszke zjesc, ale Mikus dostaje wysypki.

WWWWiiiiieeeeeellllkkkkiiii buziak dla wszystkich dzieciaków!!!
chcemy poinformować że płonica od nas powoli odchodzi. szymek już nie gorączkuje przychodzi mu powoli apetyt, wysypka też już mało widoczna.
dziękuje wszystkim Wam za słowa otuchy, lek podany w pierwszym dniu wysypki więc mam nadzieję że powikłań nie będzie.
teraz czekamy na ząbki bo nie ma jeszcze ani jednego:szok:
życzymy miłego dnia i wielkiego świętowania :*

Witam w ten przepiękny dzień

Wszystkim dużym i małym najlepsze życzenia :-)
(w końcu my też dziećmi rodziców jesteśmy)

Gratku 2 ząbka u Ali
Gratki 1 kroczków Zosi :-)

Ja relacje zostawiłam na odpowiednim wątku. Teraz mykam coś zjeść, bo moje dziecko dziś tylko bałagani, a jak śpi to wtedy tylko moge coś zjeść. Do potem

hej dziewczyny:-D

WSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH DIECIAKOW SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!

u nas super... pomimo pogody:dry:ja mam spokoj... moj w pracy, szwagierka tez a swagier wybyl:-D
do mnie moze tez sie przykula kolezanka ale jeszcze nic nie wiadomo:-D:-D:-D
moja zjadla caly sloik i dopycha biszkoptem:-D

ide sobie zaraz kawusie walnac:-D

hej :-):-)

moja śpi więc mam chwilke

przede wszystkim najlepsze życzenia dla wszystkich dzieciaczków bez względu na wiek :-D

gratuluje Alusi zębolka a Zosi kroczków

dziewczyny nie dolinujcie sie, lada moment problemy miną i znowu będziecie sie uśmiechać
Miranda jak znajdziesz patent na odicocenie męża to ja też poprosze - wczoraj wióry leciały bo już nie wytrzymałam :wściekła/y:

a u Julki chyba lepiej troszke, katarek chyba ustępuje, nocka z małymi pobudkami ale zakończona o 9 :-)
Pogoda taka sobie ale po obiadku wyjdziemy.

miłego dnia wszystkim :-)

reklama
WWWWiiiiieeeeeellllkkkkiiii buziak dla wszystkich dzieciaków!!!
chcemy poinformować że płonica od nas powoli odchodzi. szymek już nie gorączkuje przychodzi mu powoli apetyt, wysypka też już mało widoczna.
dziękuje wszystkim Wam za słowa otuchy, lek podany w pierwszym dniu wysypki więc mam nadzieję że powikłań nie będzie.
teraz czekamy na ząbki bo nie ma jeszcze ani jednego:szok:
życzymy miłego dnia i wielkiego świętowania :*

czyi do listy bezzębnych trzeba jeszcze Szymonka dopisać,wiec mamy dwójke sierpniątek bez ząbka jeszcze,wiec uważam,ze konkurs nie został rozstrzygnięty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry