• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków.
Niech rosną zdrowo i wyrosną na mądrych ludzi.
Niech się uczą dobrze i nie przysparzają siwych włosów rodzicom.

Buziaki dla maluszków i buziaki dla rodziców :)

:-):-):-):-):-)

reklama
Jagoda poszła podrzemać.
No niestety nie mam patentu na odidiocenie mężów, a wszystko się zaczęło od montowania bramki na schody. Toć to baba mogłaby zrobić, a chłop miał problem. Montował cały dzień a potem się okazało że nie działa, bo mu się pomyliły zawiasy z zamykaniem i zrobił na innej wysokości. Tak się wściekłam że sama wzięłam wiertarkę i zrobiłam tak jak trzeba. Jedyne co to niestety te cholerne ściany są z płyty i nawet z kołkami nie działa, bo wypadają. Ma dzisiaj wziąść z pracy kawałek drewnianej listewki i najpierw ją przykręcić a potem bramkę. Tylko teraz będę stała przy nim żeby znowu czegoś nie spieprzył. Wychodzi na to że to ja mam jaja w tym domu, i niestety tak zawsze było. Już mam pp prostu dośc tej ofermy. Finansowo ja ciągnę, załatwianie w urzędach ja, opłaty ja, po prostu wszystko ja muszę robić. A on pan w chmurach. I pomyśleć że za nim 17 lat szalałam jak głupia. Ech, szkoda mojego smęcenia.
No i oczywiście próbowałam najpierw go dowartościowywać bo facet dowartościowany czuje się facetem, ale na czuciu się skończyło.
No koniec, Jagoda się budzi.

Miranda...:-)
A znasz innych facetów? Takich, u których wszystko właściwie tyka?..Ja nie:-)
Przechodziłam jakieś 4 lata temu okres buntu, minął, teraz powtarzam sobie w krytycznych chwilach "Panie, daj mi siłę, abym..."itd:-)
I pocieszam się: ale przynajmniej gotować lubi:-)
A teraz idę się położyć, bo mnie jakiś wredny bakcyl atakuje. Cholera.

Franiowamamo, no to może i ja dam rady wytrzymać, tylko mój nawet nie gotuje, chociaz nieźle sprząta łazienkę, jak już się za nią weźmie.
Zdrówka życzę.

Miranda mój co najwyżej zakupy do domu zrobi i na tym koniec!
Ale ja sobie zawsze powtarzam WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY:-D
Tylko do siebie mogę mieć pretensje, bo trzeba było albo na szkolenie oddać albo inne znaleźć.
Poza tym w każdym domu jest ten rozsądny i ten lekkoduch.

A ja wpadłam tylko na chwilkę. Moi śpią smacznie a ja dopiero obiad zjadłam. Pół dnia nas pakuje, bo jutro wyjeżdżamy na długi weekend do drugich dziadków. Tam oczywiście bez netu będę więc nadrobię dopiero w przyszłym tygodniu.

WSZYSTKIM DZIECIOM ZYCZE DZIS SPELNIENIA MARZEN ( DUZYM) I ZDROWKA (MALYM A SZCZEGOLNIE JEDNEMU ;-))

a jesli o mezow chodzi, to moj ostatnio przoduje w otumanieniu umyslowym, do tego stopnia, ze juz dobrym slowem nie daje rady i strasznie sie pozarlismy a ja powiedzialam cos bardzo niedobrego...... tak mnie swoja bezmyslnoscia doprowadzil do furii, ze gdybym miala patelnie pod reka to bym go prasnela w ten durny leb............ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie chce mi sie o tym pisac, taka jestem zla, opowiem wam jak ochlone

wiem cos o tym:dry:
moj robi wszystko po swojemu... oczywiscie zle...:dry:
ale jak mowie na poiczatku to po co glupiej baby sluchac.. dopiero po fakcie wychodzi na moje:dry::dry:
on jedyne co potrafi i lubi robic to mnie wkurzac:dry::dry::dry::dry:
ale i tak go kocham:-D
ja od malego bylam chowana ze na faceta nie ma co liczyc i trzeba byc zlota raczka mimo wszystko:-D:-D:-D:-D

Miranda mój co najwyżej zakupy do domu zrobi i na tym koniec!
Ale ja sobie zawsze powtarzam WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY:-D
Tylko do siebie mogę mieć pretensje, bo trzeba było albo na szkolenie oddać albo inne znaleźć.
Poza tym w każdym domu jest ten rozsądny i ten lekkoduch.

A ja wpadłam tylko na chwilkę. Moi śpią smacznie a ja dopiero obiad zjadłam. Pół dnia nas pakuje, bo jutro wyjeżdżamy na długi weekend do drugich dziadków. Tam oczywiście bez netu będę więc nadrobię dopiero w przyszłym tygodniu.

udanego wypoczynku i oby pogoda była taka piekna jak zapowiadają

nie dzięki - żeby nie zapeszyć

normalnie chodzę i wrzucam wszystko do toreb
nasza gwiazda ma dwie hihi jedną z ciuchami drugą z zabawkami
normalnie lady

reklama
Witam wtorkowo,
egzaminu na bank nie zalicze bo było 14 pytań i 1 zadanie, zalicza 7 i zadanie a ja zrobiłam zadanie i 5 pytań :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH SIERPNIOWYCH DZIECIACZKÓW ORAZ DLA KAŻDEJ Z WAS:-D

Gratki dla Zosi za pierwsze krozki i dla Alusi za drugiego ząbka!

U nas na tapecie jest "baba" czasem "tata" a "mama" to tylko jak płacze:eek:
Coś mi sie wczoraj w oko zrobiło i mnie bolało a w nocy to tak spuchło, że jak jechałam na egzamin to myślałam, że nie dojade. Ledwo w lusterko patrzyłam. Całe szczęście trafiło mi się, że dziś u nas w przychodni przyjmuje okulista, coś tam przekuł , pogrzebał igłą:confused: i troszkę lepiej ale i tak mam maścią smarować:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry