• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzis chyba wszyscy faceci to na odwrót:no:
Nie ma kasy ale piwo sobie może kupic,to ja dla dziecka nie mam na chrupki a on sobie dogadza!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiem już dobranoc oby jutro głupota mężczyznom przeszła!!!!

reklama
Franiowamamo ja znam takiego :-) mam go w domu :-) Wszystko robi, a ja nic. Wstyd się przyznać, ale u nas to A się wszytskim zajmuje. Nawet sprząta gotuje no i najważniejsze dobrze inwestuje :-).

Dominiczka bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki by 3 było :-)

Co do gaworzenia moja uwielbia tata ostatnio to krzyczy a nie mówi hihihi, a tak poza tym to na tapecie papa, wawa, lala, mama, nie itd no i pełno nei zrozumiałych :-) gaduła mi się trafiła

Efe miłego weekendu :-) Ja też poza domem

A dziś me dziecie stanęło koło wózka i zaczęło dyskutować po swojemu. Po czym odwróciła się do mnie i mówi cyt.: papa i macha ręką:- no to ja do niej cyt. spacerek? a ona papapapapapa i macha. Kochana

Moja się obudziła MYKAM

witajcie ja tylko na sekunde,
wyszła Alutce wysypka więc trzydniówke zaliczylismy, padam na ryj!!!! ma jeszcze jakis koszmarny kaszl..

od jutra mam goscia w domu do niedzieli wiec nie wiem jak ja tu zajze, do tego w sobote mega impreza:-) dzis juz kosmetyczke zaliczyłam, jutro solarium, w piątek maraton po sklepach w poszukiwaniu sukienki jak zwykle na ostatnią chwile, w sobote jeszcze fryzjer i bedę laska;-)

Piwonia Twoja Alutka przescignęla w ząbkach moją, gratulecje!!
Dominiczka nie przejmuj się i miej nadzieje ze się uda!
Rubi az mam ciarki i caluje paluszki Twojej córci..

wszystkie Was pozdrawiam i całuje wszystkiego naj naj dla Was bo Wy tez dzieciaczkami jestescie hihihi
pa

Deli to tylko Ci zazdrościć takiego faceta. Aczkowiek na mojego w sumie to pod tym względem to nie powinnam narzekać bo jak mu powiem co ma zrobić to robi, zarówno w domu jak i przy małej. Jak dotąd to on ją kąpał, no a teraz to ja bedę musiała ... zaczął się już sezon wiec go nie bedzie całymi tygodniami- no ale przynajmniej kasa bedzie:-D
Choć ostatnio to dostał kablem od komputera po d** bo mnie wk*** dokumentnie. Wykąpał, nakarmił i uśpił Zosie, a potem mi truł, że on idzie na spacer bo dawno nie był wieczorem na spacerze, dla swietego spokoju powiedziałam mu żeby poszedł, ale miał niedługo wrócić. i co? oczywiście panisko wróciło po 1,5h pijany jak bela i się śmiał, więc nerwy moje już nie wytrzymały i dostał po tyłku

ja na swojego tez złego słowa nie mogę powiedzieć,owszem nie gotujego bo go w domku nie ma,ale dziećmi sie zajmie i w sprżataniu i zakupach pomoże,jeszcze nie zdarzyło nam sie pokłócić,wiec nie mogę narzekać

sempe to tobie tez udanego weekendu życze
ja dowiedziałam sie,że w sierpniu tez chyba na weselicho pójdziemy choc jakos szczerze nie mam zbytnio ochoty(moze dla tego,że ja dwie lewe nogi mam i cóz zrobic),
dzisiaj fajnie było z koleżanka pogadać,dawno tak nie było ze same siedziałyśmy (Alusia tylko była),szkoda tylko ze tak żadko

nie dzięki - żeby nie zapeszyć

normalnie chodzę i wrzucam wszystko do toreb
nasza gwiazda ma dwie hihi jedną z ciuchami drugą z zabawkami
normalnie lady

no niedziwie sie,że ma dwie
my w weekend jak na obiad chodzimy to Ala też ma dwie torby jedna z zabawkami,a drugą z ciuszkami,pampersami itp.
a wyjazd bedzie napewno udany,tym bardziej,że w końcu pogode zapowiadają

Ostatnia edycja:
Dominiczka, głowa do góry... Znasz stare powiedzenie studentów: studia to nie wyścigi?.. A poważnie: jest sesja poprawkowa. Może i to oko sprawiło, że nie byłas w najlepszej kondycji. Jutro idę do naszej dr alergolog-pulmonolog, spytać o te Wasze wyniki czy już znasz odpowiedź?

Efe, będzie dobrze: od czwartku ma zacząć się piękna pogoda!:) Wreszcie:)

Cześć dziewczyny

Ja to uwielbiam chodzić do mojej mamy bo nie muszę nic brać :-) mam tam ciuszki dla dzieci, pampersy i masę zabawek ;-) I zawsze babcia ma cos dla Juli i Jasia (i dla mnie hihi) do jedzenia.
Dominiczka trzymam kciuki - z doświadczenia wiem że egzaminy których na pewno miało się nie zdać okazują się jakimś cudem zdane :-) A tak na boku, co studiujesz?
Piwonia gratki, idziecie jak burza z tym zębolami!! Mojemu Jasiowi już czuć pod palcem górną jedynkę, m am nadzieje że to kwestia dni ;-) nie żeby mu dawało bardzo w dupę ale mnie strasznie cieszą jego nowe ząbki :-)

Jeśli chodzi o mężów to mojemu do ideału dużo brakuje...No ale cóż zawsze mogło być gorzej ;-) ;-) generalnie od wczoraj jeżdzę po nim jak po burym psie przez mój okres i dość dzielnie to znosi więc jest naprawdę w porządku ;-) :-D

Ja tylko na chwile widze ,że mowa o facetach ja własnie jestem wściekła na swojego i nawet dziś pisac nie będe co i jak bo by mnie non stop kasowało za przekleństwa a urobiona jestem po same pachy :-(

na pisalam baaaaaaaaardzo dlugiego posta z opisem moich zalow, ale go wcielo, wiec teraz w skrocie, bo juz mi sie nie chce gryzdac

tak naprawde nie moge narzekac na mojego meza, bo pomaga we wszystkim chetnie i sam przejawia inicjatywe. jest kulturalny, wyksztalcony, bardzo wesoly, silny kregoslup moralny, bardzo dobre serce i ogolnie swietny z niego facet (inaczej nie wyszlabym za niego). bardzo zaradny, pracuje w dwoch miejscach abysmy mogli mieszkac w dobrej dzielnicy bo bezpiecznie i czysto ale nie tanio. ja nie musze sie naprawde o nic martwic, bo wiem, ze nigdy nie pozwoli na to, zeby czegos nam zabraklo (mnie i maluchowi) i, ze jesli bedzie taka potrzeba to pojdzie jeszcze do trzeciej pracy. jednym slowem MAZ MIOD
ale jest jedno ALE: bezmyslne, nieumiarkowane zakupy....... kilka juz bylo z tego powodu klotni i obiecal, ze juz przestanie. ale jak widac zapomnial juz o swoim przyrzeczeniu, bo kupil mi 5 par butow (wszystkie za male, bo rozklapala mi sie stopa w ciazy), mase ciuchow (nie trafionych kolorem ani fasonem), kupe metrowa (doslownie) ubranek dla malego - wogole niepotrzebnych, bo mam wszystko co potrzeba, 7 par butow dla dziecka (zakrytych a lato idzie), dwa kostiumy kapielowe dla mnie, ktorych w zyciu nie zaloze pol pokoju zabawek (jakby starych bylo malo), hustawke, samochod oraz kilka innych sprzetow, nie sposob wszystkiego spamietac. to wszystko zastalam w domu po powrocie z Polski 2 tyg temu, oczywiscie lzy bezsilnej zlosci stanely mi w oczach i awantura na dzien dobry gotowa....... na co on, ze chce, zebym byla szczesliwa i nas kocha i dlatego tak............. mieszkamy w malym 2 pokojowym mieszkanku i naprawde nie bardzo tu jest miejsce na nic dodatkowego dodam NIEPOTRZEBNEGO. przez te wszystkie rzeczy burdel straszny sie zrobil, bo naprawde nie mam gdzie ich wsadzic, a balaganu nienawidze (nie zrozumcie mnie zle, nie psikam co 5 minut domestosem), po prostu jestem minimalistka i nie cierpie takiego nawalu zbednych rzeczy, ktore trzeba przekladac z kata w kat, i ktore tylko ogolne wrazenie syfu wywoluja.
a wczoraj wpadl mi (wpadl naprawde, bo nigdy nie grzebie) jego wyciag z konta, z ktorego wynika, ze on na te wszystkie NIEPOTRZEBNE bzdury wydal uwaga...... ponad tysiac funtow.......... krew mi oczy zalala doslownie i tak sie wscieklam, ze powiedzialam, ze sie rozwodze, bo mam juz dosc jego glupoty, ze bez sensu ta jego praca na dwa etaty jak i tak wszystko idzie w kibel, i madry czlowiek oszczedzalby na wklad mieszkaniowy zamiast bez sensu wywalac kase na bzdety
zapomnialam napisac, ze kazalam mu WSZYSTKIE ZAKUPY oddac do czerwonego krzyza, w nadziei, ze czegos go to nauczy (wciaz stoja i jutro sama je tam zawioze), milioner z bozej laski.......

dodatkowym podminowaniem byl fakt, ze pomyslalm sobie skoro od miesiaca jestem na bezplatnym wychowawczym a mieszkamy w UK juz bardzo dlugo, zawsze pracujac, placac podatki i nigdy nie korzystalismy z zadnych form pomocy, to wystapie o dofinansowanie do chaty (bardzo duzo placimy za czynsz) i dodatek na dziecko, bo od kiedy nie ma mojej pensji to troche krucho ale okazalo sie, ze nie bo za duzo zarabiamy............ (tak naprawde mamy przecietne zarobki, wiec to nie tak, ze oplywamy w zbytki) tak sie wk....wilam, bo znam tylu nierobow, co godziny w zyciu nieprzepracowali, nawet jezyka nie znaja bo do szkoly im sie tez nie chce i siedza sobie na zasilkach (czytaj moje podatki zapewniaja im dach nad glowa oraz inne atrakcje). po prostu nie mam slow na bezsensowna polityke socjalna tego panstwa

to tyle, troche nieskladnie, ale mam nadzieje, ze zrozumiecie

aaaaaaaaaa jeszcze, tak mnie to wszystko wkurzylo, ze zapalilam peta i sie stary na mnie obrazil, natychmiast sprytnie odwracajac kota ogonem, ze nie szanuje danego mu slowa antynikotynowego!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
No to wpadłam powiedzieć dobranoc i do zobaczenia w poniedziałek lub wtorek.
Wybieramy się w najgorętszy rejon polski obecnie hihi więc może za dużo ciuchów jednak małej spakowałam ale wolę mieć za dużo niż za mało;-)

Iwonko Alutka faktycznie jak burza idzie z tymi zębalami! My czekamy na drugą górną jedynkę. Widać ale jeszcze nie obstukam. Przez to cholerstwo dziś dziecku nurofen na noc dałam, bo znowu budzi się po nocy.

Alex.nikita że też zawsze jest jakies ale...

Ja swojego dziś też ochrzaniłam bo stwierdził, że dziecko z kupą w pampersie zostawiłam, bo zrobiła po 5 minutach od przebrania!:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y: Faceci...

Dobra nie smęcę.
Życzę wam wszystkim udanego weekendu.
Buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry