• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Izanajlepszego z okazji rocznicy i miłosci na długie lata:)
Kasiu dobrze że mąż dojechał cały i zdrowy!To najważniejsze,teraz bedziesz ciut spokojniejsza.
Reksio gratuluję Zosi tych pierwszych samodzielnych kroczków,sama czekam kiedy moja zrobi kilka i jeszcze czekam na słowo "mama" bo moja tylko "tata"woła
wogóle dzisiaj zakręcony dzien,jutro moze bedzie luźniej bo dzieciaki do szkoły idą,chodź starsza niechce isć,bo pani im strasznie dużo zadała,ale licze ze na Dzień Dziecka jednak im troszku popusci
i pożegnm sie juz dzisiaj z wami do jutra

reklama
Witam kochane,ja juz od dzis w domku jestem,ale jakos sie odnalezc nie moge,szew mnie ciagnie,a dodam ze mam sliczniutki od samego pepka za po zebra :szok:....bo byly dwie przepukliny,ta mala na wierzku,kolo pepka i wieksza gdzies w srodku,wiec dobrze ze sie zdecydowalam i mam to juz za soba....tylko teraz szara rzeczywistosc w domu:eek:...nic nie moge dzwigac i podnosic i jak tu z Karolcia sobie poradzic:confused:,niby maz ma wolne ale jak go wiecej nie ma w domu niz jest....tesciowa troche przychodzila dzis,ale jak dalej bedzie to nie wiem....ja wrocilam to w domu balagan,ze az sie mi plakac chcialo:-(...Gosia mi poodkurzala troche,ale jak to 7 letnie dziecko nie za dokladnie,ale i tak jest lepiej niz bylo....no i wes tu i odpoczywaj...wrr....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra nie smece ide sie poloze bo brzuch mnie boli,za duzo sie nachodzilam dzis....DOBREJ NOCKI ZYCZE....
Moze uda mi sie zajzec jutro...pa,pa....;-):-)

wpadam na momencik wieczornie :-)

Gabi, Alusia- gratuluję 9ego miesiąca dziewczynki ;-)

Dominika, trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin :tak:
aaa... i ja przyłaczam się do zachwytów nad sesja Zosieńki :-) bombastik dziewczynka, kropla w kroplę - cała Mamita :szok::-D:tak:

Malinka, czopka dasz radę zaaplikować tylko, jak Tomulinek rozluźniony będzie; na chama nie próbuj, bo oboje się umęczycie niepotrzebnie. Dentinoxem czy czymś w tym stylu się możesz poratować:confused:

Deli, a co to za dołowe nastroje?! Mam nadzieję, że to taka chwilowa chandra ;-)

Miranda, oby to męża zgłupienie :-D chwilowe było :tak: mój też czasem jakby idiocieje hihihi, na szczęście póki co mu mija :-p

Reksio, brawa dla Zosi za samodzielne dreptanko :-)

Kasia, to teraz możesz juz odsapnąć wedząc, że mąż na miejscu uffff :happy2:

Izabela, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Męża ;-)

Cosik jeszcze miałam napisac, ale za dużo info na raz, a i z leksza padam na twarz... Chłopaki juz śpią, a ja dopiero obieram kierunek pod prysznic :dry:
U nas dzień jakoś minął, Młodzieniec się rozraczkował, ale juc się dziś chwaliłam hihihi :-p, zaliczylismy spacer, ale tak wiało, że się dość szybko ewakuowaliśmy. A jutro znów na usg jedziemy, że tez akurat w nasz 1wszy Dzien Dziecka to trafiło no :dry: ale nie narzekam, bo normalne terminy były na wrzesień :szok:, :eek:
okej, to ja się juz żegan i spokojnej i przespanej nocki życzę :-)
si ju tumoroł ;-)

Magda widziałam w Dzień dobry tvn
no do teraz w szoku jestem co ludzie z dziećmi potrafią zrobić!

W ogóle to witam we wtorek:)
Ja się wczoraj doczekałam "mama" Iwonko ale takie nieświadome raczej. U nas też jest na topie "tata" JAK NIC BĘDZIE BRACISZEK!
A najlepiej jej wychodzi słowo "gdzie" bo zaczęłam jej pytać "Gdzie jest tata?" i to "Gdzie" jej najlepiej wychodzi.
oooo idę mleko robić bo mi się dziecko (.) nie najadło:(

Ach zapomniałabym!

WSZYSTKIM SIERPNIOWYM DZIECIACZKOM W ICH PIERWSZYM DNIU DZIECKA WIEEEEEEEEEEELKI BUZIAK

Ostatnia edycja:
witam w ten deszczowy poranek
ja musze szybko ogarnać chałupę,bo po 10 ma przyjść koleżanka(chrzestna Alusi) w odwiedzinki,a u mnie straszy
dzisiaj w domku siedzimy bo brzydka pogoda na polku,ale w sumie jakos nawet nie mam humoru na spacerek
Efe z tym "tata" to nie koniecznie na braciszka,moje mówiły pierwsze "tata" i jak widać same dziewczynki są u nas:)

i

NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW TYCH MAŁYCH I TYCH DUŻYCH

dzieńdoberek :) fajny dziś dzień, bo dzień naszych szkrabolców :) a one jeszcze nie świadome :) za to za rok będą już sklarowane preferencje co do prezentów, hihi:)

malutka wstała przed 6, w nocy oczywiście 2 razy karmienie; znów dziś pochmurno, ale musimy wyjść na pocztę i choćby na krótki spacer, bo bez niego nam się grafik dnia przestawia i dziecię marudne się robi;

widziałam w ddtvn tego 4-latka palacza, masakra! a największa porażka to rodzice mówiący, że dawali dziecku fajki bo inaczej waliło z całych sił głową w ścianę... ręce opadają; jednak z wiekiem nie każdemu człowiekowi mądrości przybywa:/

no i tyle, Nina doraczkowała do pólki z cd i rozpoczyna codzienną demolkę:p

reklama
Dzień dobry:)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich sierpniowych dzieciaczków:):)aby uśmiech nigdy nie znikał z waszych słodkich buziek:)

Andariel,no kogo jak kogo ale ciebie o tak wczesnej porze sie tu nie spodziewałam:). Ty taka sówka:)...No chyba ,że coś się zmieniło od narodzin Ninki...:-p:-p:-p:-D:-D:tak:

Ja na 10 zmykam do fryzjera odświezyc włosy przed chrzcinami:)

Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry