Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) paaaaaaaaa

Woli spacerować i zwiedzać mieszkanko, a co tam niech matka się męczy hi hi 

i teraz kupiłam kubek treningowy z canpola, zobaczymy jak się sprawdzi ;-)
tylko czekać jak zacznie sama chodzić 

Iwonka, wspólczuje takich wieści, moi dwaj najukochańsi wujowie odeszli na to samo paskudztwo....moja tez ostatnio niechce pieluszki zmieniać i ucieka
my tez po jednym spacerku i chyba pójdziemy na drugi,albo sie załamie
siostra do mnie dzwoniła,ze jej teściowa ma przerzuty na płuca i daja jej tylko 2 miesiace życia,przecież jak szwagier sie dowie to sie załamie i marnie to wszystko widze,boziu co sie dzieje teraz z tym rakiem to normalnie sie nieda,teściowa jej od wczoraj w szpitalu pod tlenem bo ja strasznie dusiło i nie mogła oddychać,załamka(
To daj znać jak sie sprawdził bo ja już nie wiem jaki kupićhej dziewczyny :-)
kasiu współczuję wam choróbska i życzę wytrwałości i szybkiego wyzdrowienia
wam piowonia również :-)
mika, mi też czasami nuby przeciekał, zwłaszcza jak Maja wciskała ten zaworeki teraz kupiłam kubek treningowy z canpola, zobaczymy jak się sprawdzi ;-)
ja dzisiaj wybieram się do dentysty, robiłam sobie rentgena zębów i okazało się, że mam niedoleczonego jednego zęba, a muszę to zrobić zanim będę nosić aparat...
a po dentyście na spacerek, bo póki co siedzimy w domku, Maja już drzemkę zaliczyła i czekamy na obiadek :-)
u nas przebieranie to też jedno wielkie wierzganie, zaczęło się także wstawanie przy meblach na potęgę i dziecko szoruje po podłodzetylko czekać jak zacznie sama chodzić
poza tym od wczoraj jakaś maruda z niej jest, może na ząbki, ale nic tam nie widzę
no nic, mykam dalej, papa
piwonia współczuję siostrze i życzę wytrwałości, a co do raka i nie tylko, to lepiej nic nie mówić, ile to się człowiek nasłucha o tych chorobach, zwłaszcza jak się jakieś dziadostwo trafi w rodzinie (tfu tfu)...