reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu współczuje bardzo :-( rozumiem jak ciężko przekonać zbuntowanego dwulatka do czegoś, na co nie ma ochoty...a jeszcze do tego boli :-( życze dużo zdrówka Matiemu a Tobie bardzo dużo siły!!!

reklama
Dziekuje dziewczyny bo nic innego nie robie od 20ej jak siedze i rycze. Miłoszek pokrzywdzony w tym wszystkim siedzi biedak całymi dniami na podłodze i sie bawi bo Mateuszek bardzo mnie potrzebuje. A ja nie wiem jak to rozdzielic. Jak dobrze pojdzie to maz przyjedzie jutro wieczorem do soboty wiec troszke sie zajmie Miloszkiem zebym ja mogla Matim.Teraz Kuba zostal w domu co troszke mi pomaga bo inaczej juz dawno bym padła.
Magda pisałam na gg. wysłalam ci swój nr.
jeszcze raz wam dziekuje, jak dobrze jest was mieć,bez was chyba bym nie dała rady z tym wszystkim.
Dobranoc bo ciezka noc mnie czeka

Kasiu chciałabym pomóc ale nieznam się i nie mam żadnych lekarstw na takie sparwy. Będę trzymać kciuki, żeby Matiemu przeszło jak najszybciej! Spokojnej nocki wam życze.

Widze, że wiekszosć sierpniowych dzieciaczków nie pozwala mamusiom za dnia posiedzieć na bb:-)
Dzis Zocha była u babci a ja poleciałam na rtg kręgosłupa i stawów. Stawy ok. Dyskopatia l5-s1(no ale to wiedziałam), a lekarzowi nie podobał sie mój krąg l5(może stąd u mnie ten ból) tak jakby był po jakimś urazie(nie przypominam sobie) i dostałam skierowanie do ortopedy. Babcia moja powiedziała, że moze mi oddać swoją wizyte, która ma na wtorek bo ona nie musi już teraz jechać wiec może się coś wiecej dowiem dlaczego to mnie boli....
A jutro jade na szkolenie wiec też mnie nie będzie w dzień może wieczorkiem zajrzę:-)
Dobranoc

Rubi dzieki za zaproszenie na nk;-) To ze cócię masz świetną to wiedziałam a teraz widzę że synek też fajny chłopczyk - taki rezolutny:-) Zreszta wszystkie Jaśki to fajne chłopaki;-);-)Widzę że jesteś historykiem - oj historia to zawsze była moja wielka pasja. W liecum na wszystkie konkursy i olimpiady jeździłam i to z całkiem niezłym skutkiem. I właśnie dlatego wylądowałam na studiach geograficznych;-) To się nazywa przewrotny los:rofl2::rofl2:

Również się pożegnam na dzis - dobranoc;-)

Kasiu współczuje, trzymam kciuki żeby udalo ci sie choc troche napoić Mateuszka, biedactwo...
Deli Oliwka urocza :-), jak pisała Anet - mała damulka :-)
Super że dzieciaczki postępy robią, jeszcze chwilka i będą same biegać!!

mojej chyba zęby idą bo ślinotoki jej się zwiększyły i coś sporo na rączkach chciała być, będę wypatrywac kolejnej perełki :tak:

spokojnej nocki wszystkim życze

Kasia bardzo wspolczuje bidulko, najgorsze co moze byc to jak dziecko jest chore, trzymam kciuki zeby przesylka od Agaty szybko doszla i syropek pomogl Matiemu

Piwonia duzo zdrowia dla Twoich dziewczynek! i dla Ciebie

oj przykro mi dziewczyny ze u Was nieciekawie

ja byłam troche na forum nieobecna bo gościłam przyjaciółke
moj maz pojechal dzis na koncert min Metallic-i na warszawskim Bemowie graja - a ja siedze sama i juz 2 razy sprawdzalam czy napewno jestem zamknieta,
Adas rozrabia, tez jak Gabi probuje bez trzymania stawac przy meblach ale za ambitny jest i upada,
a do tego znow zrobil sie z niego niejadek
musze sie wybrac chyba do pediatry z nim
Andariel- daj znac jak Ninka zniosła pobieranie krwi z paluszka
Deli- Oliwia jest super, Adas wrecz przeciwnei sciaga swoje nawet na spacerze i wyrzuca

oki doki
ide dziewczyny bo zaraz pewnei bedzie karmienie na zadanie wieczorne jak znam mojego Admusa
spokojenj nocy!!

Kasiu bardzo Ci współczuję...

Mewa - trochę krzyku było, bo ani to przyjemne, ani krótkie (mi się wydawało, że trwa to co najmniej kwadrans), ale po szczepieniach bardziej przeżywała; a po tym pobraniu jak tylko wyszłyśmy na korytarz, od razu się rozglądała, zaczepiała innych pacjentów itp., więc nie było źle; może jutro dostane sie do lekarki po interpretacje wyników, bo dla laika te wskaźniki niewiele znaczą;

reklama
witam czwartkowo,my same dzisiaj ,mąz w delegacji
ja wstałam bez głosu tak mi gardło chwyciło,ale zaraz sobie popłukam wodautlenioną i powinno byc lepiej
potem musze do szkoły Gabi odstawić,druga odebrac i dopołudnia jakoś zleci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry