reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wybaczcie ze do niczego sie nie odniose bo po prostu nie czytalam.
Wpadłam tylko powiedziec ze sie kompletnie załamałam. Mateo ma zapalenie jamy ustnej, a ta moja wspaniała lekarka nic nam nie dała, wybłagałam w aptece nystatyne. Moze ktoras z was zna sposob na szybsze pozbycie sie tego cholerstwa. Mały ciagle płacze, cała buzke ma w aftach, a ja siedze i płacze razem z nim bo tak mi strasznie go żal jest taki przerazony, głodny chce jesc a nie moze, chce pic a sie boi. najgorsze ze ma odruch wymiotny tak sie boje ze mi sie odwodni. Najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczyła on tak biedny cierpi.........

reklama
Kasia,bidulek jeden...ja niestety nie znam nic na pozbycie sie tego paskudztwa z buzi....moze Kasiu przez slomke bedzie pil troszke,pomalutku....(jesli w domu masz)

Ja sie juz pozegnam,ide pozmywac naczynia jeszcze
A wszystkim cierpiacym zycze spokojnej nocki....!!!
DOBRANOC!

myśle ze możesz tez Hascoseptem psikać bo złagodzi ból,pewno fiolet tez bedzie dobry i Aptin,kurde niewiem co jeszcze
za mały na płukanie buzi bo by wypłukał,a tak trzeba sie ratować czymś innym

Efe gratki dla Gabi moja tez juz sama stoi i nawet próbuje za jedną rączke chodzić
i tez sie juz pożegnam,bo i mnie coś rozkłada,gardło mnie boli i ssam co sie da,nawet lampke wina wypiłam,zeby gardło nie bolało mnie,a było takie fajne zimne z lodówki
do jutra,spokojnej nocki

Chogata a mogłabys nie bedzie ci juz potrzebny?????????Jestem kompletnie załamana po tym co czytałam to trwa ponad dwa tygodnie, jutro go bede poic na sile strzykawka nie mam wyjscia

Jak będę potrzebowała tfu ,tfu to ide do lekarza niech mi przepisze i już a tak to może sie przeterminowac i co a tu widze ,że może sie przydać .Tylko moja go piła lekarz wyliczał dawkę zgodnie z waga młodej a tu czytam ,ze trzeba smarowac więc zgupiałam ale wyśle.

Kasia, flumycon jest rewelacyjny, mój Julek miał po antybiotyku buzię dosłownie białą od plesniawek, wystarczyły dwie dawki tego syropku, i przeszlo jak ręką odjął! ja dawałam dwa razy po 2,5 ml (wg zaleceń lekarki), więc dla starszego dziecka pewnie troszkę wiecej.
Jakby było trzeba, to ja też mogę wysłac ci ten syrop.

Mi też tak kazali dawać ale chyba raz dziennie i przeszło zabacze na opakowaniu.O przepraszam u mnie lekarz kazał 1x6ml na ten jej czarny ozor

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, flumycon jest rewelacyjny, mój Julek miał po antybiotyku buzię dosłownie białą od plesniawek, wystarczyły dwie dawki tego syropku, i przeszlo jak ręką odjął! ja dawałam dwa razy po 2,5 ml (wg zaleceń lekarki), więc dla starszego dziecka pewnie troszkę wiecej.
Jakby było trzeba, to ja też mogę wysłac ci ten syrop.

Mi też tak kazali dawać ale chyba raz dziennie i przeszło zabacze na opakowaniu

Po prostu sie popłakałam jak widze wasza reakcje. A ty Vusia dałas mi wielka nadzieje ze ten lek pomoze. Dziekuje ci bardzo Chogata mi go jutro rano wysle, ale dziekuje bardzo za dobre checi. Uwierzycie ze u mnie lekarze twierdza ze na to nie ma nic wiecej tylko nystatyna??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry