kaskax25
mama wspaniałej trójki
Dzieki Natt tez o tym myśłałam jak Kuba był malutki i miał zapalenie jamy ustnej to nawet zupy mu miksowałam i strzykawka podawałam, miałabym nadzieje tym razem tego uniknąć.Zeby to był grzeczny Miłoszek to bym po prostu mu tak podała ale Mati jak widzi strzykawke to dostaje apopleksji, bo tak zawsze leki podawałam których nienawidzi
Iwonka dobrze ze msz wszystkie leki mi poszlo 30 w sumie nie tak zle ale zawsze. Dobrze ze choc transport byl darmo
Acha Agnieszka jest zachwycona turnusem, dopiero teraz zobaczyła co to znaczy prawdziwa rehabilitacja. Cały czas jej mówia że Franek ma możłiwośc wyrównania strat z innymi dziecmi ale potrzeba na to duzo pracy i takie własnie prawdziwej rehabilitacji. Juz go zapisała na wrzesien na nastepny turnus, także trzeba zbierac pieniązki. Mamy szanse pomóc Frankowi żeby normalnie zył i sie rozwijał.
Iwonka dobrze ze msz wszystkie leki mi poszlo 30 w sumie nie tak zle ale zawsze. Dobrze ze choc transport byl darmo
Acha Agnieszka jest zachwycona turnusem, dopiero teraz zobaczyła co to znaczy prawdziwa rehabilitacja. Cały czas jej mówia że Franek ma możłiwośc wyrównania strat z innymi dziecmi ale potrzeba na to duzo pracy i takie własnie prawdziwej rehabilitacji. Juz go zapisała na wrzesien na nastepny turnus, także trzeba zbierac pieniązki. Mamy szanse pomóc Frankowi żeby normalnie zył i sie rozwijał.
Ostatnia edycja:
zdrówka dla dzieci 
oj dostanie mi sie jak mój wróci :-( no chybaże mała zalotnie popatrzy na tate i da sie udobruchać hi hi