• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
He,he,Dominiczka to sobie łapki mozemy podac,moja tez sie strasznie rwala do kompa,a ze mamus nie dawala to w ryk:szok:
A teraz juz padla jak mala muszka:-D
Wcale nie moge jej przetrzymac zeby kladla sie pozniej spac,do 20-stej jeszcze jak cie moge,a potem to juz wycie tylko:baffled:przewraca sie o byle co,placze ,sama nie wie co chce.....ja nie wiem co oni jej robili jak w szpitalu bylam ,ale podobno kladla sie spac o 22 :szok:

A mi dzis w kolano wszedl jakis bol,ze ledwo chodze,a jeszcze musialam poodkurzac wieczorem i az lzy w oczach mialam.....nie wiem co sie stalo,nie uderzylam sie o nic....mam nadzieje ze przez noc przejdzie....ehhhh....jak nie urok to ....... uczulenie ze slonca zeszlo a teraz kolano:baffled::baffled::baffled:
Ale dobrze ze dzieciaki chociaz zdrowe:happy2:

reklama
Anet pewnie listonosz wszamał! Ale ja mu się nie dziwie bo na pewno smaczny;-)

Ja już idę legnę do wyrka, bo mnie też coś łamie. Kucnąć dziś nie mogłam bo miałam wrażenie jakby mi kolano spuchło wewnątrz. Normalnie nie ma co! Sypie się!

Tym miłym akcentem...
Dobranoc

ja tylko wpadłam sie pozegnac nie wiem kiedy zajrze nie mam dobrych wiadomosci, Mati goraczkuje odmówił jedzenia, picia chyba cos ma w buzi. Wyczytałam ze tak moze zaczynac sie ospa od wykwitów w buzi, a jak nie ospa to zapalenie jamy ustnej co mnie rownie mocna przeraza jak ospa. I tak sobie siedze i bucze, bo juz nie mam na to wszystko siły. Jutro z rana lekarz chyba ze go wysypie i bedzie wiadomo ze to ospa.. Noc pewnie mam z głowy bo z płaczem usypiał.
Dobranoc

Kasia ja ci mówie,ze na bank to nie ospa
ale stawiałabym na anginę,bo teraz taka własnie panuje objawia sie wysoką gorączka,brak apetytu a w buzi są straszne wykwity,a wiem bo siostrzeniec ostatnio japrzechodził i tez myśleli,ze o 3 dniówka bo nie miał,poszli do lekarza i niestety dostał zastrzyki bo było az tak źle,a gorączke miał przez 5 dni prawie po 40 stopni i spadała na godinke i znowu rosła i leki mało co pomagały

a ja mysle,ze dobrze ze jutro do lekarza sie z małąwybieram
jest obsypana od szyi do samego dołu kropka przy kropce i niewiem za bardzo od czego,bo nie wydaje mi sie,zeby na jajko tak szybko zareagowała i wysypka byłaby inna raczej,jak przy skazie,ale dowiem sie jutro wszystkiego,bo wygląda jak biedroneczka z dużą wysypką

wiec i ja sie na dzisiaj pożegnam,mam dosc wrazeń na dzisiaj
spokojnej nocy wam życze

Kochane mamuśki życze duzo zdrówka dla waszych dzieciaczków i spokojnych nocy.

Anet no tragedia z tą moja dzieś była. nTeż ją chciałam przestawić na troche póżniejsze chodzenie spac ale już nie mogłam z nią wytrzymać. A jak smoka dostała to się mega bardzo zaczeła ślinić i jej zajrzałam w gębule (z trudem) no i chyba jej górna 2 wychodzi i może stąd taka niedobra. Teraz już spi na szczescie, ale taki sajgon mi z gazet zrobiła, ze chyba do jutra tego nie posprzatam:-((a rano odkurzałam i myłam podłogi)

Wpadlam powiedziec dobranoc,a tu znow nie dobre wiesci...dziewczyny jutro do lekarza preciutko,niech zbada i powie co dolega szkrabom.....trzymam kciuki za was :tak:
Efe,moze to i listonosz...hi,hi....:-D:-D:-D
Moje kolano tez boli tak jakby od srodka,i o kucaniu nawet mi nie mow:szok:,bo boli jak diabli...chodze jak staruszka:-D:-D:-D
Dominiczka,no moja tez jakby szaleju sie najadla ostatnio,beczy byle czego,a do buzi pcha wszystko co znajdzie....u nas ida zeby ale jedynki gorne,tylko ze one juz ida tak dluzszy czas i wyjsc nie moga...ehhh:baffled:
A teraz juz mowie dobranoc,niech bóle wszystkim mina do rana,a dzieciaki pozdrowieja!!!

Kasia współczuję, może jednak noc będzie spokojna i mały ja przespi (a sen to zdrowie); oby!!!

aż się boję napisać, ale moja poszła dziś spać jak zwykle, czyli tuż po 20! i to spokojnie, bez płaczu... pierwszy raz od jakiegoś tygodnia! jestem w szoku i mam nadzieję, że to oznacza koniec tego dziwnego stanu, jaki u nas ostatnio był;

Czesć dziewczyny;-)
Wspólczuje bolów kolanowych i wszystkich innych;-);-)

Zdrówka życzę dzieciaczkom - Alusi żeby wysypka okazała się niegroźna i biednemu Mateuszkowi, może faktycznie angina?

Andariel
- 400 gr to mało? Mój Jaś przybrał w dwa miesiące niecałe 600 gr i jak sprawdzałam w siatkach centylowych to dalej utrzymuje się na swoim centylu...więc chyba tak powinno być :-)

Efe
- my też mamy skierowanie na morfologię - od marca...u nas pobieranie krwi to też masakra.:-(:-(że też w Warszawie moze być w cywilizowany sposób - z paluszka...

A ja właśnie miałam dwugodzinny maraton z żelazkiem :-) i jestem taka dumna ze się wreszcie za to prasowanie zabrałam bo zbierałam się chyba tydzień...

My też mieliśmy marudzący dzień i właśnie chyba te górne ząbki go męczą...idą idą a coś wyjść nie mogą. Biedactwo moje :-(

Dobrej nocki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się daje znac że wszystko ok i zmykam do pracy bo mam duuuuużo!!
Kasiu mam nadzieję że to nie ospa! trzymam kciuki!!
Piwonia - zdrówka dla Alusi
Andariel - 400g to sporo. Zocha przez 2 miesiace przytyla 1kg i p.dr powiedziała że sporo :-] więc moim zdaniem Ninka ślicznie przybrała :-)
oki teraz już na prawdę uciekam!
buzki Laseczki!!! miłego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry