• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
iwona tylko pamietaj ze sama mówiłas ze trzeba sobie pomagac a jak nie pomagac sobie w naszej rodzinie to gdzie??:tak:Ty pomogłas nam, jutro my pomożemy tobie, za tydzien ty pomozesz komus innemu itd. Tak to działa. Czasem trzeba dume schować do kieszeni, ja tak zrobiłam i nie żałuje bo dzieki wam moje dzieci miały co jeść

reklama
iwona tylko pamietaj ze sama mówiłas ze trzeba sobie pomagac a jak nie pomagac sobie w naszej rodzinie to gdzie??:tak:Ty pomogłas nam, jutro my pomożemy tobie, za tydzien ty pomozesz komus innemu itd. Tak to działa. Czasem trzeba dume schować do kieszeni, ja tak zrobiłam i nie żałuje bo dzieki wam moje dzieci miały co jeść

Świete słowa.
Iwonka jak trzeba to my tu szybko się zorganizujemy.

Ide dać Zosce jesć i lecimy na miasto:-)

na razie dziekuje za pomoc
niewidziałam sie jeszcze z meżem od wczoraj wiec niewiem co i jak,wiem tylko tyle,że w tym miesiacu jest źle,oby tylko w tym bo marnie wszystko widze,a ja jestem straszna pesymistką,wiec wszystko od razu mam w czarnych kolorach

Piwonia to możemy sobie ręce podać z tym dołowaniem dziś... ale dobrze rubi pisze, może się okazać że któraś z nas ma niepotrzebny już a szukany przez Ciebie lek (z datą ważności oczywiście odpowiednią) i wystarczy wysłać;
my po lekarzu (wcisnęłam się bez kolejki), mała za mało przybrała w miesiąc bo niecałe 400gram (kłaniają się pewnie obiadki...) i lekarka zasugerowała dokarmianie sztuczną mieszanką, której tak chciałam uniknąć; zrobiłyśmy od razu morfologię (z paluszka)...

Andariel ty mi nie pisz o morfologii z palca bo się wścieknę. Mamy od trzydniówki skierowanie na wyniki i powiedziałam do mojego że nie pójde bo te glizdy nie potrafią takiemu małemu dziecku krwi pobierać. taka trauma po raz drugi jest jej niepotrzebna.
Iwonko jakoś to będzie nie dołuj się. Zawsze wszystko się jakoś ułoży. Spójrz na Kasię. Istna huśtawka. Ale w końcu jakoś (niezapeszając) idzie do przodu:) U was też się poprawi. Bo w życiu nie może być zawsze łatwo, bo byśmy nie wiedzieli że żyjemy. Wszystko byłoby przewidywalne i takie jednostajne. A tak! Zawsze coś nami potrząśnie.

Kasia jak Natka ostatnio chorowała ( 3 dniowka jak sie okazało) to lekarz nam powiedział,że najlepiej podawać leki przeciwgoraczkowe/przeciwbólowe na zmianę co 4h jeśli gorączka jest powyzej 38st. A na zmianę to chodzi,ze raz te na bazie parcetamolu a raz na bazie ibuprofenu. No i ważne dawkowanie PARACETAMOL: 15mg na 1kgmasy ciała natomiast IBUPROFEN: 10mg na 1kg masy ciała!!!!!!!!

witam!
Kasia,rzucilam sloikiem z dzemem-łapiesz?
Szkoda Matiego,ale moze to jednak 3 dniowka
Efe,a to nie moja wina ze sloik nie dolecial,pewnie po drodze gdzies w necie wsiąkł:-D
Piwonia,jak dziewczyny pisza,zle dni kiedys sie skoncza,mam nadzieje ze u ciebie szybko...ale jakby co to wal smialo,cos sie zorganizuje dla ciebie:tak:;-)

Moja maruda zaraz kompa mi rozniesie,drze sie jak stare przescieradlo,bo jej nie daje w klawiature stukac.....:szok::baffled::baffled::baffled:
wiec zajze pozniej jak zasnie.......

reklama
Jej moja złośnica nic mi nie daje dziś w necie posiedzieć.
Albo chce walić w klawiature, albo ciągle coś rozwala już taki syf zrobiła że szok a i tak ciągle się denerwuje i płacze.
Wpadne jak młoda uśnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry