reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tylko na chwile bo chyba juz znikam. Boje sie nocy, boje sie nastepnego dnia. Mati budzi sie co godzine z krzykiem bólu. Jak tak dalej bedzie to chyba pojade w poniedziałek znów do lekarza niech go obejrza bo ja juz nie wiem, nie ma żadnej poprawy czasem mam wrazenie że jest tylko gorzej.
Jedyne co dobre to że wiecej siusia wiec nie martwie sie juz tak o odwodnienie, ale jest to okupione tak niesamowitym bólem małego że chce mi sie wyć. Zmuszam moje dziecko do picia jedzenia przez strzykawke mimo że krzyczy z bólu. Boże czuje sie z tym tak podle jak jakas wyrodna matka. Nie potrafie mu pomóc....
Nigdy w zyciu nie zycze wam takiej choroby, cos strasznego...
Dobranoc

reklama
Ja tez się witam na szybkiego:)
Kasieńko bardzo mi przykro że się tak męczycie i że takie paskudne choróbkso Was dopadło :-( może faktycznie lekarz coś poradzi...W każdym razie duży buziak dla cierpiącego Mateuszka!!!
Dominika - najlepszego dla taty, mój równo za miesiąc ma 46 urodziny :-)
Rubi mam nadzieję że impreza udana, daj znaka jak Monia i czy odbyło się bez strat w ludziach;)
Piwonia ja też dziś byłam w Krak. A wstyd się przyznać że jeszcze bonarki nie odwiedziłam...byliśmy w tamtym tygodniu na zakupach z Jasiem ale tylko carefour na zakopiance zaliczyliśmy. Ale za to było dużo promocji i obniżek i okupiliśmy siebie i dzieciaki :-)
Taszka bardzo mi przykro :-( jak już będziesz mieć jakiś konkret to pisz, na pewno pomożemy Ci zebrać potrzebną kwotę!!
Deli oj na samą myśl o śpiącym słodko pachnącym maluszku na mnie robi mi się ciepło na serduszku ;-)

dobra lecę przewinąć smierdzioszka bo właśnie się obudził i strzeklił mi kupe na kolanach :-D

oj Kasiu ciężkie chwile masz teraz, wierzę; i biedny Mateuszek, że się tak nacierpi :(

dziś Ninkę karmił tata i o dziwo zjadła cały swój obiad... i teraz nie wiem dlaczego - czyżbym się za bardzo starała i ona to wyczuwa i dlatego ode mnie nie je..?

Andariel dzieci niestety mają swoje widzi misie i jak coś im się nie spodoba to nie jedzą. Mój np karmi bardzo powoli Oliwię i ta nigdy nie zje do końca, bo za długo dla niej, a jak ja ją karmię to raz dwa i cały słoiczek zjedzony i prosi o jeszcze :-)

Kasienko trzymaj się Buziaczek zdrowia dla Mateuszka

Ja się już pożegnam na dziś. Dobranoc

Hello
już mnie dawno tak późno nie było co?
ale dzień miałam pełen wrażeń i dziecko też się trochę poprzestawiało

Taszka przykro mi z powodu diagnozy. Wyślę ci na pw namiary to sobie pogadamy i postaram się ci jakoś pomóc w gąszczu przepisów;-) Głowa do góry dasz radę!

Kasia ale nic a nic mu nie jest lepiej?! No tak nie może być przecież się dzieciak zamęczy!:wściekła/y: Musi go jakiś lekarz obejrzeć i coś konkretnego przepisać.

Iwonka ja też dziś się naoglądałam kwiatków i krzaczków i wróciłam z balonem z helem za 8zł (i tak uważam za zdzierstwo) który Gabrysia teraz uwielbia tarmosić za wstążeczkę. Ciekawe ile wytrzyma:dry:

Deli ja swoją też szybko karmię ale jak tatuś to robi to jakoś bardziej jest pod wrażeniem i ładniej je. :laugh2:

Dobra lecę się legnąć.
Jakbyście miały jakąś wiedzę...jak t jest mieć wodę w kolanie? Bo mi się chyba coś z kolanem stało i boli jak diabli. Normalnie sypię się, że hej:crazy:

Witam sie moja dopiero poszła spac wymiękam dziś mam dość .Kaska ja jak rozmawiałam z lekarką to mi powiedziała ,że to i tak minimum tydzień będzie cholerstwo trzymać nawet jak antybiotyk dostanie .Na necie czytam to koło 2 tygodni trzyma te dzieciaki ale dodatkowa konsultacja nie zaszkodzi.

Andariel córeczka tatusia Ci rośnie :-)
Piwonia, widzisz nie pomyslałam....ale myślę że będzie jeszcze okazja - może nawet uda się zorganizować takie większe spotkanie, teraz Mewa mieszka w Krakowie no i Deli ma podobno blisko :-)

Jasiek wreszcie zasnął...A mój maż wziął się za prasowanie, mogę być pewna że nawet skarpetki będę miała idealnie gładkie :-D :-D

hej

Kasiu współczuje tobie ale najbardziej Matiemu, szkoda szkraba...

Piwonia mam nadzieje że ból glowy juz minął

Moja - jak Oliwia - od tatusia gorzej je - za wolno daje ;-)

My też byłyśmy dzisiaj na zakupach pampersowo-słoiczkowych a że promocji było sporo to teraz mamy zapasik :-), chciałam małej kupić butki ale nigdzie nie kogłam dostać jej rozmiarku :-(, wszystko było za duże :eek:, chyba na necie poszukam

dobrej nocki wszystkim

reklama
....nie wiem jak zacząć...zwykle pierwszego posta zaczynam od "Bry" ale o tej porze jakby to nie teges...

no więc na imprezę dotarłam pierwsza :-) w zasadzie mam najblizej ;-) dziewczyny są kochane i wiedzą jakie zacięcie do opieki nad Monią ma mój mąż oraz jaka Monia jest...wyrozumiała :-)

było super ;-):-) zerkałam co jakiś czas na telefon ale zero połączeń, zero SMSów ;-)
o 22:20 tel...mąż już zdenerwowany bo "przecież ta kawiarnia do 22:00 jest czynna, Monia nie śpi..." tu był mój błąd - powiedziałam do której jest czynne...
wróciłam a mój żuczek siedział sobie na dywanie i tak do mamy rączki wyciągał... podobno obudziła się jak tata był na balkonie na papierosku i chyba się wystraszyła że nikogo nie ma... no ale mama wróciła, dała cyca, przytuliła, pokołysała i dzidzia zasnęła...

a matka??? matka wypiła 2 kawy a po powrocie jeszcze szklankę wody Jana i...

a) spać się nie chce (choć kawa na mnie nigdy nie dzialala antysennie)
b) sikam tak często ze nawet jakby mi sie spać chciało to bym nie zdązyła zasnąć :-)

no ale niech i tak będzie...moze urodzę kamyczka...czuję, że schodzi... ale czy to kamol czy piach??? zobaczymy ;-)

zmykam... golabek mi sie juz chyba odgrzal ;- 0

kolorowych i 3D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry