reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejki!:-)
Ale te weekendy szybko mijsją.. Jak se pomyslę że jutro do pracy to fuj mi się robi.. :-/
Bylismy dzis na 80tych urodzinach mojej babci :-) fajno było :-) trochę ludzi było.. A Zosia była tak padnęta bo spała wczesniej tylko poł h że zasnęła mi na rękach :-) cała zdrętwiałam ale przynajmniej dziecku było dobrze :-)
Poprzestawiało się jej cos i kaszki są beeee.. W ogole ciężej niż zwykle chodzi jej jedzenie ale zwalam na zęby.. Cztery w natarciu.. :-( wczesniej nie było żadnych problemow z jedzeniem a teraz marudkuje.. Sobie dzis sama obiad zjadła :-) paluszkami :-) słodkie to takie ach! :-)
Kasiu zdrowka dla Matiego! Oby ta lekarka w koncu cos dobrego przepisała..
Zylcia najlepszego!
Rubi głosik oddany i super że imp Ci się uadała :-)
Oki życzę słodkich i do juterka!

Hello laseczki
ja już jak zwykle wykończona zaglądam przed spaniem
połowy zapomniałam już, bo mózg już jedną półkulą w wyrku

miałam dziś pracowity dzień i ledwo dycham
najpierw wysłałam mojego z Gabi na spacer (pierwszy raz sami poszli)
ja w tym czasie wysprzątałam chatę na błysk i zrobiłam obiad bo mojego tatę przygarnęliśmy, potem na grilla do znajomych i weszłam do komisji wyborczej punkt 20 ale pozwolili mi jeszcze głos oddać....uff jednym słowem

Kasia walcz z lekarką! Bo normalnie nóż się w kieszeni otwiera:wściekła/y:
Andariel twoja przygoda z pogotowiem to aż ciarki przechodzą:szok: moją koleżankę ostatnio na pogotowiu ganiali po schodach w ten i z powrotem ze złamaną nogą! Co za znieczulica:confused2:

Rubi ty zadowolona z wypadu to może i ja bym się przemogła?

Do zobaczenia juro pa

Witam dziewczyny
Ja się tylko przywitam i lecę do obowiązków a mam tego trochę... w ogóle to ten tydzień będzie masakra więc pewnie będę się rzadko odzywać.
Jutro cały dzień na praktykach w Nowej Hucie, potem jeszcze będę musiała w tygodniu jechać wyniki opracować no a na waekend mam przewidziane 3 egzaminy...I wakacje;-)
Mąż właśnie wziął tacierzyński, trzymajcie za niego kciuki żeby się spisał ;-)
Także żegnajcie na chwilę!!

Kasieńko
ja z Wami jestem cały czas myślami!!! Myślałam że przyjde i zobacze że z Matim już lepiej a tu takie hece :-( Ściskam mocno, całuję i modlę się o zdrowie dla Matusia!

witam się!
Magda powodzenia na egzaminach! a tata na medal się sprawdzi zobaczysz!! :-D
noc masakra... jak w sumie spałam 3h to wszytko...:-( niech jej już te zęby wszystkie wyjdą bo obie się zamęczymy....:-| a jak jej smarowałam dziąsełka żelem to się ryk zaczynał :-( bidulka.... była tak wymęczona że ubrałam ją na totalnego śpiocha...spodnie kurtę wszystko....:-( dopiero się obudziła jak tatuś ją wziął na ręce żeby do samochodu zanieść....
oki idę zamulać przy projektach....
ale chyba dziś walnę głową w klawiaturę.........................

Witajcie dziewczynki ;)
Piękny weekend był... byliśmy wczoraj z Hanią w Operze 0 na Maluchu w operze - w Szczecinie są takie rzeczy specjalnie dla maluszków dl 3 lat. Było super. Hania zwiedziła całą podłogę i wybierała z niej okruszki. Nienajedzone dziecię :)
no i torcik urodzinowy mamusi był :)

Dzisiaj za to wybieramy sie nad morze na cały tydzień. Trzymajcie kciuki za pogodę :)

Pozdrowionka :)

reklama
Zylcia spóźnione acz szczere życzenia przyjmij ode mnie;)
Jak ja bym chciała, żeby u nas takie rzeczy organizowali:(

Wyobraźcie sobie że idę dziś dziecko zapisać do przedszkola bo podobno z rocznika Gabi już miejsc nie ma!!!!
Ja n ie wiem co się dzieje! Normalnie się wkurzę i swoje otworzę. Jakbym tylko miała gdzie?!

Czy któraś zna się na komórkach??? Na HTC zwłaszcza?

Edit:

Kasia jak Mati?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry