Piwonia_2
Fanka BB :)
witam poniedziałkowo
Magda powodzenia na egzaminach
ja dzisiaj znowu do dentysty idę,wrrryyyy
a wogóle ten tydzien bede miała zakręcony,dopołudnia jako tako ,ale popołudnia bede miec zajęte
w środe mamy zakończenie roku dla wzorowych,w czwartek impreza pozegnalna w stadninie koni,w piatek zakończenie roku w szkole,a jeszcze musze kwiaty zamówic,prezent pani zakupić i niewiem kiedy na to znajde czas,tym bardziej ze mi krtań chwyciło i kaszle jak mały gruźlik,ale jakos bede musiała bo nie mam wyjścia
Magda powodzenia na egzaminach
ja dzisiaj znowu do dentysty idę,wrrryyyy
a wogóle ten tydzien bede miała zakręcony,dopołudnia jako tako ,ale popołudnia bede miec zajęte
w środe mamy zakończenie roku dla wzorowych,w czwartek impreza pozegnalna w stadninie koni,w piatek zakończenie roku w szkole,a jeszcze musze kwiaty zamówic,prezent pani zakupić i niewiem kiedy na to znajde czas,tym bardziej ze mi krtań chwyciło i kaszle jak mały gruźlik,ale jakos bede musiała bo nie mam wyjścia
potem w lokalu oburzył się tylko że na kartce nie ma zdjęć i on nie wie na pewno czy to jest "inny dziadek" ale mój tata mu powiedział że "widziałem tego pana w telewizji i wiem ze ma wnuki" i było OK :-)
, cale szczescie juz pojechali...... 
:-)