hej
ja jakaś niezorganizowana jestem ostatnio bo na nic nie ma czasu, jak poczytam co na forum słychac to już mi się oczy strasznie kleją :| a na drugi dzień niewiele pamiętam do czego miałam się odnieść :|
u nas wszystko ok, mała zdrowa, psoci nieustannie :-), jutro robimy grilla a mi sie dziś nic nie chcialo szykowac więc jutro od samego rana stoję w kuchni, mam nadzieję że siostra mi przy Julce pomoże bo inaczej tego nie widze
napisze ile pamiętam, proszę się nie obrażać jak kogoś pominę
Miranda super że wam się wakacje udały, na fotkach ślicznie wyglądacie, tacy zrelaksowani i uśmiechnięci. No i ekstra ze Jagoda jadła to co wy, ja chyba na wyjazd bym brała walizke słoiczków :|.
Zylcia lepiej mieć za dużo ciuchów niż za mało, fajnie że trafiliście w pogodę, wg mnie od tego zależy jak bardzo będzie udany urlop
Baśka współczucia i dużo sił dla ciebie, oby do poniedziałku...
Dominiczka współczuje dolegliwości ale na sypanie się to ty jesteś chyba za młoda :-)
Zulejka dziewczyny mają rację, anonimem nie ma co sobie zawracać głowy
Rubi kciuki będę trzymać na pewno, nie wiem jak dam rade nimi robic szaszłyki ale coś wymyśle

no i gratulacje ładnych świadectw z paskiem czy bez dla wszystkich mam zdolnych dzieciaczków!!!
pozdrawiam i buziaki dla maluchów, miłego weekendu życzę