• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć!!!
Aga trzymam mocno kciuki za spokojną ciąże!Może będzie synek!!:laugh2:
Aga żeby gorączka szybko Franiowi spadła może rzeczywiście na ząbki?
Rubi zdrówka dla twojego Jasia!
Miranda szczęśliwej podróży!będziesz miała dostęp do kompa żeby do nas zaglądać????
Mały mi w nocy spać nie dał coś się kręcił a jak już zasypiał to mój chrapał jak parowóz no spać nie dał!!!!więc jestem zła i nie wyspana:wściekła/y::no:
A dziś na zakupy mamy jechać a jak wczoraj policzyłam ile na urodziny mnie wyniesie to zdecydowałam że będzie tylko tort i upieczemy kiełbaski.I tak pewnie długo nie będą siedzieć powinno wystarczyc....
A wczoraj się objadłam gołąbków na kolacje i dziś mnie brzuch boli w nocy nic a teraz aż mnie skręca:baffled:
Lece coś ogarnąć miłego dzionka!

Wpadłam sie przywitać tylko.
Malinka no i bardzo dobrze ja tez na roczek tylko grill i torcik zresztą pewnie jak ja nic jej fajnego nie kupie to nikt ,więc wole kase zainwestowac w zabawki hihihihi.
Rubi taki stolik ma Alka super sprawa polecam .Czytałam opinie na necie to nawet 3 latki sie jeszcze tym interesują więc warto wydać te kase.
Miranda udanego wypoczynku.
Aga trzymam kciuki za Frania.

Moja mi też w nocy spać nie daje ale nie wiem co jest bo w tygdniu 4 zęby wyszły więc następne niby ???????? Cóż wyśpie sie chyba w trumnie dopiero .
Aha Aga-irlandia gratuluje oby był syn tym razem .

Potwierdzam tez mamy ten stoliczek i Mateusz interesował sie nim jak miał pół roczku i interesuje sie nadal. Co jakis czas go chowam i wyjmuje po jakims czasie i jest zabawa znow interesujaca

witam :-)

a my z Adasiem dzis w kinie bylismy na Rynku
bilet 10 zł , w cenie wliczone wniesienie wózka na 1 pietro przez miłego pana ;-), dzwięk przyciszony, sala niecałkiem zaciemniona i same mamy z bobaskami
bardzo fajnie było, Adas sobie pochodził po kinie
niestety jak przyszliśmy do domu to wyrąbał zębami o stolik i pełno krwi było

Miranda- spokojnej podróży
Aga Ir- trzymam kciuki - mam nadzieje ze za syna :-)
Maggie- jeżdzik pchacz fajna sprawa, Adas sie w koncu przestał boczyc i nawet melodyjke włączy, widac ze sie podoba autko
tylko jest probelm bo goście się nei zgadali i mamy dwa samochodziki a wolalabym taki stolik edukacyjny
Franiu- zdrówka dla Ciebie

U nas była jazda ekspresowa do szpitala:-( Zalecenia i jestem z panią dr na telefonie.
Dodałam sobie stoliczek do obserwowanych, może uda się wyhaczyc używany? Dziś przyszły takie drewniane puzzle, którymi mały bawił sie na turnusie i wkurzyłam sie na maxa. Miał być stan bdb i w ogóle super a tu wielkie g:wściekła/y: Coraz większe mam obiekcje do kupowania używanych rzeczy... Ludzie podają czesto tak nieprawdziwe opisy, kurcze

witam
jestem wkurw..... na maxa! ukradli mi rower i musialam wracac pieszo i mnie strasznie komary pożarły!! niech temu co mi to zrobił jaja uschną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trzymam ciuki by Franiowi goraczka przeszł i wydobrzał!

wczoraj do północy sprzatałam wszystko co możliwe, mam czysciej niz na Swieta:szok::-D mama mnie dzis nawiedziła i az się nadziwić nie mogła.

miejsce na wyjazd wybrane: SZczyrk:-) wyjazd 15sierpnia, teraz musze jakos przemówić do siebie ze dziaciakom się nic nie stanie jak mamy nie będzie tydzien:-(

do wesela 7dni a sukienka nadal trzeszczy na mnie cholera:wściekła/y:

pozdrawiam

Dlatego Aga ja nie kupuje wogule uzywek bo pare razy sie przejechałam.Tego łosia z Ikei małz mi nie zamówił bo własnie był uzywany a i z przesyłką chyba 15-18 zł tańszy od nowego .
Sempe ale numer z tym rowerem .trzymam kciukasy za wesele no i super wypoczynku zycze mi sie tez marzy taki hihihiihihi

A ja kupuje i nie załuje ani razu odpukac sie nie naciełam tylko ze zawsze sprawdzam komentarze i jesli ktos ma choc jeden podejrzany to nie kupuje tylko szukam dalej. W sklepie pytałam uczydełko kosztuje u nas 230zł a ja kupiłam tez nowe za 116 z przesyłka i raczej działa jak te za 230 hehehe.
Aga skoro to szajs i nie zgadza sie z opisem pisz do ludzia niech oddaje kase a ty klocki odsyłaj.

Sempe nie dziwie sie ze sie wkurzyłas szkoda roweru i twoich nóg. Wyjazdu zazdroszcze!!A w sukienke sie zmiescisz jak znam ciebie
Mewa fajnie kino dla dzieci u nas nawet o czyms takim nie słyszeli
Aga pisz tu zaraz co z Frankiem

Jesuuu mam kota w domu i robi miałłłłłłłllll miałłłłłłłłłłlll. Miłosz sie nauczył miałczec matko chrystusowa i na wszystko co nie tak miałczy....:sorry:

reklama
a u mnie jak sie wali to juz na calego
mąż zwiózł mojego tate do szpitala i go przyjeli jutro jak nadal bedzie źle to zabieg,ale mnóstwo z tym kłopotów bo on i cukrzyce ma i leki na zakrzepice i na serce,ciśnienie tez złe
normalnie wyc mi sie chce
z wesela to juz napewno nici beda:(ale moze to i dobrze bo i tak tylko bym sie denerwowała,mój pójdzie sam

siostra poszła do mamy na noc,z reszta i tak siedzi sama w domu

Aga zdrówka dla Frania oby to nic groźnego i szybko mu przeszło
Mewa kina zazdroszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry