reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam :-)

Adas dzis na placu zabaw pomagał panu sprzataczowi, z ziemi papier po chipsach podniósł i mu wrzucił do wora, pan stwierdził ze juz go mogą brac na etat :-)

teraz spi mały a noc Andariel taka sama jak u Was
dzis chyba mu ibumu dam na noc bo starsznie sie męczył bidulek
gorna trojeczke juz prawie widac

Andariel - a kiedy masz zamiar wrócić do pracy?
Kasia- nie zazdroszcze dwoch dzidziusiów do opieki
Efe- lepiej sie przejdz- dla spokojności

reklama
Sorki że dopiero teraz.
Do lekarza nie doszłam ale przejść się przeszłam i stwierdzam, że dziecie moje na dworzu nie ma kataru! I w ogóle nie kaszle! Za to energii ma za dwoje. A już tak wymusza płaczem że szok! Ja od jutra jakąś dyscyplinę zamontuje, bo z takim wrzaskunem nie będę się szczypać.
Andariel to widzę u nas sytuacja taka sama :( Choć ja mam jeszcze ciocię, ale musiałabym jej połowę pensji oddać, bo wiadomo za darmo nie będzie siedzieć. I zostają takie grosze że już chyba lepiej w domu siedzieć.
Mewa jaki Adaś mądry chłopak jest:) I już pracę znalazł!!! Jednak facetom jest w życiu lepiej.

Mewa - na początku marca kończy mi się wychowawczy; najchętniej chciałabym wtedy być w ciąży z drugim bobasem i spokojnie pójść na L4; a tak "na serio" wrócić po odchowaniu maluszka; no ale życie zweryfikuje nasze plany... i nie pisze nic więcej, bo mam dziś jakiś refleksyjno-dołujący nastrój i do smęcenia pierwsza jestem:/
Efe - w sytuacji w jakiej jesteśmy, w sensie bez babci do opieki nad małą, wchodzi w grę opcja ze złobkiem jedynie; i chyba wolę jednak żłobek od obcej baby;

Efe- no to dobrze ze Gabi ozdrowiała
Andariel- nie dołuj sie kochana tylko zjedz ciacho, najlepiej czekoladowe :-) Kawa Anatol bardzo dobra jest:tak:, kupiłam dzis smak waniliowy i własnie popijam
i ide spac zaraz bo juz przy usypianiu Adasia odpływałam
dobranoc laseczki

Heloł
W sumie ja dziś byłam przelotem a brakło czasu by pisać :/
Mewa Adaś mądry chłopak, zawsze to było widać w jego oczyskach cudnych! :tak:
Jak kiedyś będziecie się zgadywać z Magdą dajcie mi znak, ja Kraków tez chętnie odwiedzę!! ale pewniejszy termin to pewnie dopiero w przyszłe wakacje ... :sorry:
Efe dobrze że Gabi zdrowieje... u nas też katar powrócił... i masakra, chrapie ten mój biedaczysko że hej
andariel, uszy do góry, mam nadzieję że jutro będzie lepiej :-) mnie też jakieś doły łapią i mam huśtawki... a wyszłam właśnie niedawno z mężastym bo on zafajczyć musiał i zobaczyłam że pełnia więc stawiam na to... zawsze księżyc na mnie dziwnie działał
właśnie w trakcie pisania posta mój M. zawiózł tatę do szpitala bo mówił że mu coś w klatce piersiowej się dzieje ... mam nadzieję że to jednak nic poważnego... :-( (jno i teraz będę czekać i się martwić dopóki nie wrócą... :-(
no nic dobrej nocy Wszystkim!

Ostatnia edycja:
druga :)

poczytałam do południa ale czasu nie było by pisac a teraz niewiele już pamiętam i oczka mi się kleją

zdrówka dla chorowitków życze i dobranoc :-)

przypomniało mi się jeszcze że Julka od dziś woła dzidzi na dzieci na placu zabaw a jak słyszy piosenke "Old McDonald" to śpiewa jajajajajaj - obie miałyśmy z tego mega radoche :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej:-D
ponadrabialam... ale do niczego sie nie odniose bo tyle naskrobalyscie:sorry::-D:-D:-D

syla cale lekarstwo zwrocila... ale potem ugotowalam rosolek z lanym ciastem i zjadla... i juz nie wymiotuje... goraczki tez juz nie ma:-D:-D:-D
ale weekend spedza z babcia w domku:sorry::sorry::sorry:
a my w sobote na te weselicho z Oli:-D
a tak chce mi sie jechac ze nie wiem co:confused2::confused2::confused2::confused2:

a musze bo mojego samego tam nie puszcze.... tak przynajmniej pic nie bedzie bo Oli mu nie da:-p:-p:-p
a po drugie maja w drogiej restauracji i szkoda zeby im kasa przepadla za nas:sorry::sorry::sorry::sorry:

dzidzia tak charcuje ze w nocy spac nie idzie...a nie chce widziec co bedzie jak sie urodzi... Oli tez tak szaalala i teraz diabel wcielony:dry::dry::dry::dry::dry:

a wiec pozniej nadrobie reszte watkow:-D:-D:-D
a wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zyczymy:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry