reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
słyszałyście kawałek Carlosa Santany ft. India "Yo Yo Ma"? zachorowałam na niego... usłyszałam dziś rano w Trójce i przepadłam z kretesem; dla zainteresowanych linkuję: YouTube - CARLOS SANTANA ft INDIA ARIE YO YO MA while my guitar gently weeps

ostatnio czuję spadek sił witalnych, kładę się z małą za dnia i np. dziś przespałyśmy razem... 3 godziny! masakra jakaś:/ ale odbiłyśmy sobie na wieczornym spacerku, mała się pohuśtała, potrenowała chodzenie itp.itd. Pogoda śliczna dziś była, pierwszy dzień jesieni i taki uroczy:)

reklama
Dzieńdoberek :-)
Laski splajtowała agencja w której wynajmowaliśmy dom i teraz przejęła nas inna agencjia, trzymajcie kciuki żeby nam nie podnieśli czynszu bo mamy najniższy z możliwych, please!
Zdrówka dla maluchow i mam, ciepłego dzionka.

Ostatnia edycja:
witam i uciekam:-D
dzieki Iwonka ze zapodalas pomysla z myciem okien:-D:-D:-D:-D
dzis umyje jedno... potem koleznaka przyjedzie:-D:-Da jutro fryzjer... kwiaty i te inne:-D:-D
milego weekendu zycze:-D:-D:-D
i zdrowka chorowitkom:-D:-D:-D

witam,
od rana juz działam, posciele się piorą, potem odkurze i polece na spacer, kupie po drodze reczniki papierowe i może tez okna umyje:-)

odezwał się mój stary kolega z Krakowa i idę dzis z nim na piwko;-) maz z dziecmi;-)

andariel swietny kawalek Santany, juz go z mężem obcziliśmy, dobry na niedzielną sjeste:tak:

hej:)
Mysia śpi, zaraz się biorę i zrobię jej obiad.
Potem gdzie wyleziemy:)
Ale się wczoraj nasprzątała echhh, aż padłam jak zabita.
jeszcze segregacja ciuchów mnie czeka i jutro okna póki pogoda...
ooo - Misiozaur się breha z wyra...Znów będzie marudziła jak nie pośpi...
już się tak rozregulowała echhh...
No - siora dziś przyjeżdża, więc idę do rodziców z małą, bo z kolei małżon se pojechał:(
Sempe,ale masz fajnie z tymi "piwkami". Też mi się marzy, ale przez nerkę nie mogę.
Za to dziś mamy babski wieczór - ja - siora i mamuśka, więc będą drineczki.
A w ogóle to dostałyśmy 2 dni temu domek misia z nestle hihi:)
Miśka go rozpracowuje:D
Buziaki dla chorowitków:)
Ps - apropos mjuzy, to może chcecie posłuchać zespołu mojego małżona???:PPP

Hej!!!
Pogoda swietna jak tylko zupke skoncze to idziemy na spacer!
Tomasz jak zawsze rano ze mna na kompie urzęduje i pisac nie daje:dry:
Miranda trzymam mocno kciuki!Oby nie podnieśli-nowi zawsze chcą coś zmieniać żeby tylko na lepsze!
Azorku no co za firma niech ich.....:no: Tobie szybkiego znalezienia pracy życzę!
Jedni zdrowieją innie zaczynaja:baffled: Zdrówka życze!!!
Neverend pewnie ze posłuchamy!:)

Ostatnia edycja:
Neverend młoda jestes wiec jak juz wyleczysz to popiwkujesz;-) ja z chęcią zapoznam się z muzą Twojego męża, zobaczymy co z tego będzie:tak:

pod koniec października idziemy na KULT, żyje w przekonaniu ze nie mam czasu na depresje i siedzenie w domu bo cos tam.... jutro moze mnie nie byc i co bede siedziec w czysccu i załować ze nie używałam zycia?!?!:-D:happy2::nerd:

reklama
Neverend młoda jestes wiec jak juz wyleczysz to popiwkujesz;-) ja z chęcią zapoznam się z muzą Twojego męża, zobaczymy co z tego będzie:tak:

pod koniec października idziemy na KULT, żyje w przekonaniu ze nie mam czasu na depresje i siedzenie w domu bo cos tam.... jutro moze mnie nie byc i co bede siedziec w czysccu i załować ze nie używałam zycia?!?!:-D:happy2::nerd:

Powiem po "chylińskowemu" - jesteś zaje***ta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry