Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Drugą kawę żłopie a taki szatan że ledwo przez gardło przechodzi
U mnie Andariel nawet nie ma opcji żłobka bo są takie przeciążenia. Jest tylko jeden i ma 28 dzieci. A fajnie by było bo i taniej i styczność z dziećmi.Mewa - na początku marca kończy mi się wychowawczy; najchętniej chciałabym wtedy być w ciąży z drugim bobasem i spokojnie pójść na L4; a tak "na serio" wrócić po odchowaniu maluszka; no ale życie zweryfikuje nasze plany... i nie pisze nic więcej, bo mam dziś jakiś refleksyjno-dołujący nastrój i do smęcenia pierwsza jestem:/
Efe - w sytuacji w jakiej jesteśmy, w sensie bez babci do opieki nad małą, wchodzi w grę opcja ze złobkiem jedynie; i chyba wolę jednak żłobek od obcej baby;

teraz mała mi padła więc wreszcie chwilka dla siebie 

ostatnie 2 dni spedzilam na telefonie: agencja,urzad pracy,urzad miasta(po zasilki) i wysylanie emaili do prawnika bo ciagle mam nadzieje ze sie gnidzie jakos do tylka dobiore!

moze jak sobie wmowie to tak sie stanie??
a tak serio to teraz mam okresik i tydz po okresiku mam miec skan(niby przed owulacja ale to roznie moze byc) i wtedy zapadnie decyzja...jesli nic sie nie zmieni to zostane na zabieg bo nie chce sobie wiekszej krzywdy zrobic
moze sie uda dzisiaj amelke na wazenie zaprowadzic...u nas zawsze w czwartki od 13.30-15 a panna wtedy ma drzemke
dzisiaj chce ja przetrzymac ale zobaczymy
i blisko domku...ale dofinansowania nie dostane bo musze pracowac min 16h w tyg zeby cos zaplacili
jutro mamy wizyte w tym zlobku ale bede musiala cos sciemniac bo kasy nie mam zeby mloda tam wyslac...a mogla by juz od pon zaczac i mnie bylo by latwiej pace znalesc
:-(