reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Hejka z rana :tak:

PIWONIA, a badałas dzieci na obecność lambrii? Pisze o tym, bo wsród moich znajomych az 4 :szok: dzieci było leczonych na alergię - 2 atopowe zapalenie skóry, 1 na nawracajace zapalenia płuc a jedno miało cały czas jakies jazdy z układem moczowym. Ta pierwsza trójka to leciała na sterydach a w końcu jakis jeden lekarz wpadł na to, zeby przebadac dziecko na lambrie i okazało się, że to, to rozeszło sie wśród znajomych i okazało sie, ze u pozostałych też sprawcami "alergii" było to dziadostwo! Trochę cieżko sie to leczy ale dzieciaki juz kompletnie zdrowe i problemy sie skończyły :tak:
A wbrew pozorom wcale nie tak trudno sie tym zarazic - wystarczy np, łyknac wody z wanny.

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry ;-)
u nas tez sniegu napadalo...

Roksana, makowiec - tez chetnie bym zjadla! Ale u mie to raczej niewskazane, mam klopoty z zaparciami ciagle, wiec nie moge sobie pozwolic na makowiec... a szkoda!

Milego dnia wszystkim zycze!

ewelinko a tego makowca to tez nie robilam tylko mój maz ja mam dwie lewe rece jesli chodzi o ciasta....a co do ciasta marchewkowego duzo o nim slyszalam i chcialabym go kiedys spróbować ale jakos nie chce mi się go robic bo wydaje mi sie ze jest nie dobre....:sorry2: tylko mały kawałeczek chciałabym skąsic:-D

Roksana chętnie bym cię poczęstowała kawałkiem tego ciasta. Mnie na początku też nie kusiło żeby spróbować. Jednak zapach i smak ma podobny do piernika. Ciemny i nie widać tej marchewki i co najważniejsze w ogóle jej nie czuć. Jakby mi ktoś nie powiedział, że jest tam półtorej szklanki startej marchwi to bym nie uwierzyła.

Cześc Dziewczyny:-)
W Trójmieście napadało śniegu, że hoho , az sie do roboty spóźniłam bo nic nie jezdziło.... Jutro wielki dzień : WIZYTA U GINA I PODGLADANIE FASOLKI :-) Już nie mogę sie doczekać. A jak tam u Was z rana?

poprosze swojego to moze mi zrobi takie ciacho:-D:-D:-D
no lece bo trzeba ogarnac chałupke.....pózniej do was zajrzę:-D buziaki:-)

no ja tez powinnam troszke popracowac.
Zajrze do Was pozniej ;-)

PS Ja moje USG mialam 3 tyg temu i zazdroszcze tym, ktore teraz beda szly... ja tez chcialabym zobaczyc moje malenstwo :-) Ja moje zobacze dopiero za jakies 4 tyg, w USG polowkowym na 20 tydzien...

Cześć :-). Witam porannie. ja juz tez od 7 w pracy. Aura podobnie jak u Was zimowa. Pełno sniegu i -9 stopni, brrrr.

Ja mam wizytę w piątek. Już nie moge się doczekać. I oczywiście strasznie się denerwuję.

A wczoraj Sempe miała wizytę. Ciekawe co tam u niej słychać.

Własnie weszłąm na jakaś stronę o pogodzie i cyt:
"Marzec przyniesie bardzo ciepły początek wiosny, który nastąpi nieco wcześniej niż zazwyczaj miało to miejsce. Nadal będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych i suchych dni. Niewykluczone, że miejscami zacznie się pojawiać susza. Pod koniec miesiąca temperatura będzie już osiągać w cieniu od 15 do 20 stopni."
Tak więc tylko przeżyć luty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Enka jak sie sprawdzi to cie ozloce. Mam juz dosc tego zimna, pluchy.
No faktycznie co u Sempe. I wiecie co czy mi sie wydaje czy Wampirka sie nie odzywac

A teraz ide brrrr na spacerek. :baffled::baffled:Wymuszony musze isc po chlebek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry