reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

PIWONIA ale lambrie to nie bakterie - to pasożyty układu pokarmowego, których produkty przemiany materii są tak toksyczne, że dają takie objawy jak alergie wziewne, pokarmowe, moga byc problemy z watroba, płucami, żołądkiem itd.
zapytaj lekarza może warto sprawdzić - a nóz widelec... :tak:

reklama
deli80 zapraszam:-D
a co do plam to zawsze stosuje vanisz do bialego i kolorów nie chcem pózniej sie wkurzać ze sa plamy:wściekła/y: chociaż czasami się tez zdarzaja ale to tylko u mojego męża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jak piorę koszulę to zawsze dodaje. Aczkolwiek ostatnio prałam na szybko przed przeprowadzką i chyba zapomniałam wlać. Myślałam, że mnie trafi.

Jeszcze ostatnio zaniosłam krawaty do pralni, bo jakoś boje się je sama prać w rękach za delikatne dla mnie. Wysłałam A żeby odebrał. Dziś wyciągam krawaty, a tam plamy. No po prostu zabić

Czesc wszysykimz rana,cos pozno dzis dolaczylam.
U nas dzis z rane przywital nas mrozek i to nie zly-17 stopni,niezle co? A snieg tez jest i tez sporo.
Na makowca tez mialabym ochote,a marchewkowego ciasta tez nie jadlam jeszcze nigdy.
Piwonia,a z tymi chorobami do 6 roku zycia to mi tak moja lekarka mowila,a ze corcia dobija dopiero do 6 lat to nie wiem jak to bedzie dalej,bo tez mi choruje,no moze nie tak jak Twoje,na szczescie nie jest alergiczka,a Tobie to wspolczuje z tymi chorobskami...

PIWONIA ale lambrie to nie bakterie - to pasożyty układu pokarmowego, których produkty przemiany materii są tak toksyczne, że dają takie objawy jak alergie wziewne, pokarmowe, moga byc problemy z watroba, płucami, żołądkiem itd.
zapytaj lekarza może warto sprawdzić - a nóz widelec... :tak:
wiem,z to pasożyt,ale tak ogolnie napisałam
one juz kilka razy miały te badania robione w sumie to raz w roku je przechodzą,żeby było wiadomo,wiesz dla mnie byłoby lepiej jakby to juz było coś konkretnego bo wtedy w danym kierunku można juz badac i leczyc,a u nich zawsze cos nowego wyjdzie

O kurcze, no to faktycznie... tak czy inaczej PIWONIA duzo zdrówka dla Twoich córek...

Dziewczyny a co do tego ciepła... to ja nie wiem :baffled: Ja Anielke rodziłam we wrzesniu 2006 teraz celowałam, żeby rodzic w kwietniu - ale wiadomo człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi - i wypadło na sierpień i ja juz jestem przerazona :szok:
Lato w ciąży wspominam koszmarnie - tym bardziej, ze to w 2006 było szczególnie upalne... Ja leżałam całymi dniami na golasa przed wiatrakiem, byłam przeraźliwie spuchnięta i marzyłam o zimie. teraz sobie raczej nie poleżę bo przeciez jest juz Anielka... Mam nadzieję, że lato będzie wiosenne tak 22 stopnie :tak:

reklama
Czytałyście o 13-letenim ojcu?
Cyt: Zawsze przypuszczaliśmy, że największe głupoty popełniają młode gwiazdki Disney’a. Okazuje się jednak, że zasada ta generalnie dotyczy wszystkich nastolatków. Brytyjski The Sun opisał ostatnio historię Alfie Pattena, 13-letniego ojca (nie pomyliliśmy się - trzynastoletniego). Chłopiec zapłodnił miłość swojego życia, 15-letnią Chantelle Steadman.

Do góry