reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja
mała mi śpi
ale katar ma tak straszny i zero poprawy jak na razie,a juz ponad półtora tygodnia sie męczy bidulka,wiecznie pod nosem zasyfione ma :(
u nas znowu śnieg pruszy....mąż pojechał w góry,a tam zima na całego i zimnica straszna

reklama
Czesc dzieweczki.
Moja tez spi, wróciłysmy z zajęć. Coraz fajniej sie bawi, własciwie nie potrzebuje juz mamy. I ma swojego ulubionego pana hmmmm jak to nazwać, opiekuna grupy, z którym buduje wieże i inne stwory.
Iwonko, ucałuj Alusię i niech te gile juz sobie dadzą spokuj, biedulka mała.
Przyznać się, kto oprócz Azorka ma juz choinkę:confused:? Bo mi właśnie strasznie sie juz chce choinki, co znaczy że po 3 latach pracy U św. Mikołaja znowu zaczynam czuć że idą święta! Chyba ubiorę w ten Weekend, bo musimy trochę wygarnąc ze schowka, to nie będziemy jej wkładać z powrotem, nie?;-)
Basia, a czy twój mąz nie moze pomyć dzieci a ty wygodnie połozyć się w łózku? W końcu to nie są niemowlaczki i napewno sobie świetnie poradzi.
Efe! Mój chłop wredny wczoraj kupił 2 winka na grzańca i jedno sam wczoraj wypił:wściekła/y: No ale dzisiaj mu na pewno pomogę,.
A teraz lecę na T i do sprzątania.

cześć kobietki :-)
Majka mi się troszkę rozchorowała, wczoraj zaczęła kaszleć jeszcze bardziej i poszłyśmy dzisiaj do lekarza :tak: na szczęście nic poważnego, dostałyśmy syropki i trzeba się kurować ;-) w razie pogorszenia mamy przepisany antybiotyk
dziecko chore, ale szaleje mi w domu jak zdrowe :dry: jak bym huragan miała w domu :-D
obiadek zjedzony, pranie się pierze, czekamy na tatę, który i tak później wybędzie na siłownię, a ja muszę lecieć wieczorem do gina do kontroli ;-)
zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia wszystkim chorym :-)
miłego popołudnia :happy2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja,
przepraszam, że mało się ostatnio odzywam ale prawie nas nie ma w domu a jak jesteśmy to nie moge długo siedziec przy kompie bo albo z Zochą klocki trzeba układać albo Ł. ma żale, że cały czas przed kompem
ale teraz wreszcie mam chwile:-)
młoda śpi już 3h :szok: więc pewnie zaraz wstanie:-)
a jak wstanie to na mnie kotlety czekają do ubicia:eek:

lece poczytać

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!

heloł
ja też tu z rzadka ostatnio :-(
Zdrowka dla dzieciaków!
Miranda, Efe - aleście mi narobił ochoty na grzańca! może jutro coś wyknuję! :_)
ah Miranda, gratulacje mieszkaniowe!! fajnie :-)

Mewa jutro kciuki trzymam!! powodzenia <kop_w_tyłek> :-)
Basia TY się oszczędzaj trochę kobito, zagoń tego swego chłopa do roboty w domu, a TY odpocznij z brzuszkiem! obowiązkowo!
Iza u mnie też dziś huragan był w domu ;-)
MArceltak w palnik dawał że nie poznawałam własnego dziecka :-O

jeżuuu andariel! a ja pranie nie wyciągnięte od południa ww pralce się kisi!!!!

Ostatnia edycja:

A z tą pracą to na czym stanęło? Biuro czy dom?

Dam znac na T. jak znajde dłuzsza chwilkę.

Co do grzańca to moge sobie pomarzyc heheh ale mam piwko bezalkoholowe w lodówce i chce zrobic jakies pycha z przyprawami i miodkiem ale codziennie wieczorkiem cos i nie mam kiedy...ale dzis to juz musowo!

A dzis nam przyszły kolorowe łyzeczki z Bobovity, za to ze dekielki od słoiczkó wysyłałam, a miałam 10 tysi wygrać przecież, no!
:-D

A z tą pracą to na czym stanęło? Biuro czy dom?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe, maggie, też dobrze:)

dostałam dziś wreszcie przesyłkę z Kolorowej Krowy i dałam Nince marakasy:) ale radochę ma - lata z tym po chacie i hałasuje:) natomiast posprawdzałam resztę i się okazuje, że szanowny kurier z GLS nie dotarł do mnie od 3 grudnia - nieźle, co? w statusie mojej przesyłki jest info, że nie dostarczono z uwagi na pogodę - wszystko ok, ale to było kilka dni temu!!! a teraz widzę, że paczka codziennie to w filii, to w doręczeniu, to w magazynie i tak w kółko... nie wiem o co chodzi;

no ja tez czekam jeszcze na kurierów.
A jeden miał przesyłke odebrac ode mnie i tez juz 3 dzien nie przyszedł. Zwalają na pogode a przeciez juz dawno zasp nie ma...

Andariel moze lepiej sobie zadzwon i ich pogon zeby było ze si einteresujesz bo tam to obsłużą Cie na samym końcu

A wiecie ze są tez winka bezalkoholowe?
Strona główna - Wina bezalkoholowe.pl

tylko takie to tak jakoś dziwnie hehehe

reklama
malbertka, mi też dziś przyszły te łyżeczki ;-)
Majka zasnęła, choróbsko daje się we znaki, kaszel ją męczy i jeszcze doszedł katar :-( ciekawe o której pójdzie spać na noc? :dry:
szykuję się do gina, do później pa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry