Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) Aż na zakupach z tej okazji dziś byłam, kompletnie odzwyczaiłam się od kupowania w zwykłych sklepach ;-) Ale jakoś dałam rady ;-)Andariel absolutnie nie chciałam cię denerwować. Ja miałam kiedyś taką przygodę, że czekałam na paczkę kurierską i oczywiście się nie doczekałam. Jak zadzwoniłam do nich to się okazało że niby kurier był ale nie zastał i paczka jest do odbioru w firmie która się mieści przy obwodnicy Trójmiasta. Jakieś 50-60km od nas. Myślałam że się wścieknę. Jeszcze zażądali jakiejś strasznej sumy za ponowne dostarczenie, że sami w zimę i ślizgawicę jechaliśmy na te Szadołki. No koszmar jakiś. Ale liczę że twoja się co najwyżej zapodziała czy coś. I się znajdzie oczywiście!Efe co znaczy, że już nie dojedzieTy mnie nie nerwuj!;-)napisalam wczoraj maila do nich z żądaniem wyjaśnień, nie odpuszczę złodziejom jednym... i jak tu się nie wściekać no???
Miranda a może na e-bayu wystawcie?Witam.
My też nie możemy wyjść z kataru...Wczoraj i ja się załapałam, mam nadzieję że to alergiczny, bo pakujemy po woli nasze bety, a dużo z nich niestety załapało się na angielskiego grzyba, a ten jest konkretnie alergizujący. Jeszcze miesiąc.... mam nadzieję że w nowym domku nie wyjdzie żaden grzyb, to nowszy dom, z 70, 80 lat, teraźniejszy ok 300letni.
Zaraz wpada kumpela popilnowac Jagody bo ja mam lekcje jazdy. Juz wymiękam, kiedy ja zdam to prawko, znowu jeżdza godzine na tydzień, dwa, no dupa na maksa, a w grudniu miałam zdawać.
Kasiu, ja dzisiaj wyciągam choinkę, też nie mogę sie doczekać, jeszcze mój małz przynosi śliczne ozdoby z pracy. Firma przenosi siedzibę i wywalaja w śmietnik kupę dobrych rzeczy, brrrrrrr!!!!!![]()

Sempe wychodne ważna rzecz. Bo ile można w domu siedzieć? Ja miałam raz w tygodniu gdzieś wychodzić ale jak na razie mi nie wychodzi:-(witam,
u nas 2 noc gorączkuje Alicja, byłam wczoraj u lekarza ale gardło czyste, oskrzela tez, ledwo patrze na oczy z niewyspania!!!
zaraz ma przyjsc instalator do kaloryfera i bedzie kuł ściane a mnie glowa boli a Alicja juz tez spiąca!!!
dzis wieczorem mam wychodne z koleznakami, jutro kolej facetów.
zycze wszystkim katarkom zdrówka!!!
Iza zdrówka dla Mai. A mata dokładnie taka jak Rubi podała. Dumel.cześć dziewczyny :-)
nas choróbsko nie opuszcza :-( Majka kaszle, wstrętny katar doszedł i jeszcze oczy załzawione maale za to siedzimy w domu i się powoli kurujemy
u nas coś dziś wietrznie, ale słonko też świeci ;-)
efe, podaj linka do tej maty, bo też się na nią czaję, tylko że na necie to parę rodzajów tego jest
zdrowiejcie chorowitki szybciutko
miłego ;-)
dziękuję Ci bardzo, to by się pokrywało z tym, co znalazłam w necie!Andariel- ja wole zwykłą fantazy ale moj lubi parodystyczna Prattcheta i mowi zeby zacząć od początku Świata Dysku, Koloru Magii (chyba)
Jak ja nie mogę patrzeć na chore dzieci. Nie cierpię zimy przez to. I też bym monitowała jakby o mnie chodziło. Już drugi raz się nie dam tak nabrać jak wtedy!
Śnieg sypie od nocy. Świata nie widać. Jak nic w domu będziemy siedzieć
dziękujemy za życzenia zdrowia i za informacje o macie ;-)
czyli prezenty dla Majki są, pozostało kupić jeszcze dla chrześniaków moich i męża oraz jakiś ciuch na święta by się przydał, bo nas jeszcze chrzciny czekają w 2 dzień świąt, także w przyszłym tygodniu odwiedzimy sklepy
:-)