reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć!
m dziś wstałyśmy po 8, bo o 3 młoda zrobiła pobudkę i nie mogłam zasnąć (jak wylądowała u nas to się ciasno zrobiło):/ więc odsypiała trochę te noc;
a ja głupia obejrzałam znów "to nie kraj dla starych ludzi" i miałam koszmary:/ jak oglądałam pierwszy raz też miałam! i tak mi było przykro w tych snach, ze się zryczana obudziłam, łzy ciekły po policzkach! więc podsumowując - nastrój do doopki i tyle; wieczorem wizyta u gin., ale okropnie nie chce mi się tam iść:( tu też leje i leje, bleeee;

wiecie może co się dzieje z Basią? mam nadzieję, że jej mała Natalka już doszła do siebie i jest zdrowa!

zmykam po jakieś śniadanko, póki mała zajęta bajką, to może da mi zjeść spokojnie...

reklama
hej kochane przepraszam ze sie odzywam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie maly szpital:no:
moj ma zapalenie oskrzeli, Nati i Oli ma katar jak nie wiem...Syla sie jeszcze trzyma...a mnie tez zaczyna cos brac:no:
mam dosc tej pogody:no:

nie poczytam co u Was bo czasu brak...ale moj ma wolne wiec moze przez weekend nadrobie:-D
trzymajcie sie zdrowo i cieplo...buziaczki dla dzieciaczkow:-D:-D:-D

AGUS NASZ JEDEN PROCENT MASZ. RESZTA RODZINKI TEZ PRZEZNACZY A SZWAGIERKA POWIE W PRACY KOLEZANKA. MOZE TROSZKE SIE TEGO NAZBIERA DLA FRANULI.

buziaczki:-D:-D:-D:-D

Witam sie i ja...u nas sniezek pada od rana:szok:...a ja wiosne juz chce
Karola jeczy na kolanach ,spac juz chce...wiec zaraz idziemy...
Dzis strajkuje nic nie gotuje...he,he...zostalo mi z wczoraj jeszcze:-D

Ciesze sie jak glupia ze ten vat maja zniesc...:laugh2::tak:

Wlasnie Andariel Basia sie cos nie odzywa...ale i inne kobietki tez cos milcza....mam nadzieje ze u nich wsio ok.....:tak::-)

edit,o Basia sie odezwala....zdrowka duzo dla was posylam

Ostatnia edycja:
ale numer - drugi raz już ściągnęłam Cię chyba myślami, Basia:) kiepsko, żeście chorzy;
u nas wczoraj M. wrócił z roboty zasmarkany, cieplutki - nie wiem jak dziś bo się nie widzieliśmy jeszcze, ale nie sądzę, by mu przeszło w ciągu paru godzin; a ja od razu drżę o Ninkę... no ale co poradzić, taki okres teraz;
Basia zdrowiejcie wszyscy prędko!

NO Basia, zdrowiejcie tam szybko!
andariel, to może zapodaj mężastemu jakiś theraflu czy coś, u nas to zazwyczaj działa no mojego jak ma pierwsze objawy

chałupka posprzątana, tylko obiad zrobić właściwie drugie danie bo zupka wczorajsza :P i finito gonzales

Ostatnia edycja:
witam u nas leje od rana,a ja zabiegana bo dzisiaj ide do młodszej na zabawe szykowac i musze wszystko pozałatwiac
mój z wyjazdu wczoraj tez zasmarkany wrócił
zdróweczka dla wszystkich i spadam póki moja glizda śpi,kończyc robote

maggie my oboje jesteśmy anty do takich specyfików, odpada:) nie ma to jak czosnek:)
mnie coś trzyma na dodatek, jakieś dolegliwości żołądkowo-gastryczne, ładnie ujmując:baffled: ciekawe czy mi przejdzie do wizyty...
przyszło łóżeczko lalkowe dla Ninki i pierwsze co zrobiła, to wypierdzieliła pościel z niego, lalkę i sama się tam wpakowała, zadowolona; tylko zdziwiona była, że się w nim położyć nie może:-D
w ogóle to jesteśmy jeszcze PRZED drzemką i chyba zaraz zgarnę młodą "na siłę", bo jak nam padnie na sam wieczór to będzie dramat przed gab.lekarskim... wrąbała michę kaszy jęczmiennej i pulpety cielęce, myślałam, że ją to zmuli, ale gdzie tam! a propo - gdybyście były zainteresowane to przepis na tę kaszę (taki podstawowy - wychodzi bardzo dobra sama nawet) zapodam; dobra, spadam niniejszym!

andariel no to dużo czosnku na dziś wam życzę :-)
i zapodaj ten przepis na kaszę :yes:
idę piec biszkopt z owocami, marcel miał spać ale olał system i nie pojdzie... nie przekonam go juz chyba do drzemek w ciągu dnia :-( buuuu
ech no to idę w kuchnię

hej :-)
melduję się, że żyję ;-)
niestety całą naszą rodzinkę choróbsko dopadło i leżymy pod kołdrą :no:
dla chorujących również zdrowia życzę :tak:
andariel, a ja bym poprosiła przepis na te pulpety cielęce ;-)
pa

reklama
A mi Gosia tez sie chyba rozklada,tzn choroba ja jaks bierze....kaszlala pol nocy i teraz w dzien tez to samo,stan podgoraczkowy ma(37.5) kuzwa mac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....i tylko patrzec ja Karolcia sie zarazi:crazy:
a to pewnie wychodzi wczorajsze jezdzenie na rowerze,bo juz wiosne poczula,a wcale sie gowniarz nie slucha jak mowie ze jeszcze na rower za wczesnie:crazy:,jeszcze pytala czy jej chustawke przyczepie na dworze:szok:

Andariel,tez bym reflektowala na ta kasze:tak::-)

Edit, A gdzie was wszystkie wywialo dzis?:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry