reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Megaczka współczuje dolegliwości ciążowych, ale juz niedługo miną:-)
wiesz co ja przeczytalam? ze wspulczujesz dolegliwosci ciazowych,ale niedlugo to i przed toba...he,he...:-D:-D:-D
Wpadłam ino, żeby podzielić sie z Wami swoja radością:
dostałam dziś wieczorem telefon z wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, że w piątek kurier dostarczy nam do domu mate do hydromasazu dla Franka!!!!!:)

A teraz idę się kurować..:)
Aga,ciesze sie bardzo ze ta mate franio dostanie!!!!!!!!! :tak::-):-):-)
a co ty chora ze sie kurujesz?

A my wcinamy z Karolcia twarozek z cebulka,czosnkiem i szczypiorkiem,tzn,wcinamy to zaduzo powiedziane,ja wcinam,a karolcia to tylko mi na chlebek naklada i sie drze jeszcz jak ja chce to zrobic...ehhhh:laugh2::laugh2::laugh2:

a na obiadek zjadla az jeden paluszek rybny z ziemniaczkami,ale sie ciesze ze zjadla cos innego niz kasza:-D
dobra ja sie juz ulatniam....dobranoc:happy:

reklama
wiesz co ja przeczytalam? ze wspulczujesz dolegliwosci ciazowych,ale niedlugo to i przed toba...he,he...:-D:-D:-D

Aga,ciesze sie bardzo ze ta mate franio dostanie!!!!!!!!! :tak::-):-):-)
a co ty chora ze sie kurujesz?

A wiesz co ja przeczytałam, że Ty przeczytałaś??? Że to Ty Anet jestes w ciązy:tak::tak::-):-)

My sie oboje zainfekowalismy z Frankiem. Mnie trafiło juz wczoraj, dzis w nocy Franc padł. No i doopa. Ale dajemy sobie równo w zyłę z młodym:)
Spokojnej nocy kobietki

Cześć Dziewczyny:-). Właśnie doczytałam co tam u Was i już nie mam siły pisać. Coś mnie znowu rozłożyło, cały weekend przeleżałam, ale się polepsza całe szczeście. Do pracy oczywiście chodze, bo roboty teraz masa. No ale jeszcze trochę. Tylko niestety sił już mniej, plecy zaczynają dokuczać - a to dopiero 4 miesiąc.

Julisia ode mnie tez katar złapała i wszyscy zasmarkani chodzimy:-(.

A z jedzeniem to u nas też kiepsko. Młoda też tylko na kaszy by "jechała". I jeszcze na dodatek jakiegoś uczulenia dostała. Cała wysypana, najbardziej pod kolanami, skóra szorstka. Boję się, ze na mleko.

Trzymajcie się, pa:-). Idę spać, bo o 6 pobudka (i jeszcze jakieś 3 po drodze do małej).

A wiesz co ja przeczytałam, że Ty przeczytałaś??? Że to Ty Anet jestes w ciązy:tak::tak::-):-)

:-D:-D:-D
ja to planuje ciąże ale gdzieś może za pół roku jakies staranka:-)
moje towarzystwo już śpi, ja ogarnęłam chate i zaraz tez spadam spać bo mnie młoda dziś wykończyła...

Aga cieszę się bardzo, że dostaniecie ta mate!oby jak najwiecej takich pomocy:-)

buzia dla wszystkich, spokojnej nocki
i zdrówka dla chorowitków!

Anett dawaj kaszke przeciez w końcu to jej sie znudzi jak nie prędzej bokiem wyjdzie.No i multi -sanostol co by witaminy miała jakieś .A zobaczysz ,że sie ruszy ja miałam tak ze sterszakiem mówie ci z daleka to oswięcim, z bliska to już jakby go z obozu jakiegoś wypuścili tyle co albo anoreksja. Witaminy podawałam non stop chyba z 4 flaszki wypił nim sie wszystko unormowało .On latem mi jadł tylko i wyłącznie chleb z truskawakami i cukrem a zimą parówki .Ale co miałam robić dalej czorta głodzić.

Sempe najlepiej koło 7 miesiąca jak to kocur to musisz zdarzyć co by ci chaty nie zaczął znaczyć bo jak zaznaczy to kupa was wszystkich to mały pikuś w porównaniu ze smrodem siusków kocura.Do tego strasznie trudno je wywabić chyba tylko dezynfekcja pomoze )A jak kocica to lepiej ,zeby pierwszą cieczke-rujke miała potem wycinać .Tylko jak ona starsza (sory ale nie pamiętam ile ona-on ma) to już na marzec moze jape drzec bo przecież w marcu to już na całego wiesz co nie?????

Ostatnia edycja:
Chogata,ale się uśmiałam z twojego posta;-)...

Aga i ja dołączam do gratulacji z powodu maty-suuuper,ze tak wam sie udało:)

A ja juz wczoraj nie pisałam,ale byłam u gina i wszyściutko oki:). Dzieciole fikają i brykają w brzuchu,a ja juz to nawet czuję:).

witam z rana juz po kawie:-)

humor miałam od rana nawet dobry a mój małżon mi go zepsuł!! kuźwa pedant jeden! przejdzie mi ale musi mnie przeprosić albo przyznac ze to ja mam racje i jeszcze dorzucić kase na jutrzejszą kosmetyczke!!! 3h relaksu na jutro:-) materialiska ze mnie ze hej:-D

Chogata nasz KOT ma teraz 6miesięcy i chyba zaraz na początku marca jaja mu wytne!!! jak ja się boje tego smrodu:angry:

Franiowa kuruj się z Frankiem pod kołderką:-) i tez się cieszę ze OWSIAK WAm pomógł!

Natt Twoje dzieciątka to ale mają fajnie! tak razem jeszze w brzuchu....:-)

odliczam juz dni do przyszłego weekendu... 3dni bez dzieci!!!!!!! chyba dostane szału macicy z tego powodu!!! Kraków podbije.... ale chyba snem:-D

lece po buły bo mi dzieciaki w chlebaku grzebią:laugh2:

reklama
dzień dobry mamuśki:)
natt - świetnie, że wszystko dobrze z ciążą, ale fajnie że berbecie mają swoje towarzystwo! to niesamowite, czuja się już, kopią... jacie, coś pięknego! mój Pisiorek dokazuje na całego i w sumie 24h/dobę; jeszcze ma sporo miejsca skubaniec, to korzysta:)

właśnie zauważyłam, że Nuśka dziś równe 1,5 roczku kończy:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry