anet a u nas mafia pruszkowska

)) ale masz towarzystwo na bb, widzisz
He,he ja tam na towarzystwo nie narzekam....wrecz sie ciesz ze takowe mam

;-):-):-):-)
I
Anet, jak tak czytam o Twojej Kropci, to wypisz-wymaluj Tomaszo

też się trza nakombinować, zeby Jaśnie Panicz raczył coś zjeść, no ale zawsze coś tam wciągnie- a już najlepiej SAM! Oczywiście szlaban na wszelkie słodkości nałożony, jedynie paluszki czy chrupki kukur. dostaje i kropka. Oj nie, teściowa mu coś czasem pod moją nieobecność da

no ale walczę o konsekwencje.
Ja swojej tez nie daje slodkosci ,nawet chrupek ani paluszkow nie daje

a od kilku dni nawet szafka z platkami Gosi zawiazana na sznurowke...he,he...bo sie mala sama karmila

a z karmieniem tez obledu dostaje,bo ona sama,sama i sama....a zje wlasnie ze 2-3 lyzki a potem sie bawi w miseczce....ehhhh....a czasem nawet wyleje wszystko na stol i reka sie ciapie
Maggie też jestem tego groszku ciekawa
Anet ja tak myślę o twojej Kropce i powiem ci że nawet na zdjęciach zauważyłam, że jakaś taka szczuplejsza jest. A może właśnie za dużo jej proponujesz? Wiesz jak ja bym tak miała do wyboru codziennie coś innego to bym też nosem kręciła. Przede wszystkim nie przejmuj się tak bardzo. Odpuść. Nie chce jeść niech nie je. Ugotuj makaron świderki i postaw na stole w miseczce. Jak będzie głodna to zje rączką? Moi znajomi tak robią. Gdzieś czytałam że na niejadki działa też buzia talerz tzn. jedzenie ułożone w buzię, wiesz? oczy nos itp. Może to właśnie jedzenie rączką przy stole sama jej bardziej odpowiada?
A co do Sztumu to i najcięższe więzienie w Polsce mamy:/
A mafia paliwowa już dawno tu nie mieszka hihi
A co do Pruszkowa to się nie znam ale mam rodzinę w Wołominie więc...
Co do mafii,to ja nie wiem czy mieszka czy nie mieszka u was,ale mowili ze tam ich zlapali

A w Olsztynie byl dzis moj "szwagier"? to sie zwie,jak to brat mojego meza?
Mniejsza o to wiec byl dzis na rozmowie o prace,cos tam ma nadzorowac jakas budowe obwodnicy,czy cos w tym stylu....wiesci od tesciowej,wiec nie wiem czy pewne,co do stanowiska

A jesli chodzi o Karolcie,to sie chwytam kazdej deski ratunku...wiec dzieki za jakakolwiek podpowiec w sprawie jedzenia

;-)...poprubujemy z ta buzka
Anett wytrzymaj jeszcze troche a zobaczysz ,ze zacznie jeść .Moja po 2 tyg. apetytu nabrała a znajomej synek po miesiacu także spokoja głowa .My w grudniu przyjmowałyśmy bioaron c tylko mi pediatra mówiła ,że 2 tygodnie podawac bioaron i koniec a potem 2 tyg. multi -sanostol.I znów od nowa.Ale ja tylko raz taka kuracje zrobiłam bo to niby tylko miała być regeneracja po serii antybiotyków.
Wytrzymac,to wytrzymam ,bede dawac ten Multi az sie butla skonczy

a czy beda efekty to napisze napewno
Dzis napieklam rogalikow,drozdzowek i buleczek drozdzowych...ale moja mala Kropcia jakos tez zainteresowania nimi nie przejawia

....ehhhhh
ale na wieczor wypila cala

butle kaszy,a w nocy dzis strajk mama oglasza i nie bedzie dokarmiac

....wiec pewnie sie nie wyśpie

...ale trudno,moze w dzien zje wiecej
Matko,znow wojne tocza te moje kobietki...lece towarzystwo klasc spac.....DOBRANOC!!!
PS. Cos Iwonka dzis nie zagladala...czy przeoczylam?