Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Meggie daj info jak ten groszek przyzadzasz dolkadniej...moja tez groszek lubi....a z ulubionych dan to teraz sama juz nie wiem co ona lubi,robie codziennie co innego a i tak zje pare lyzeczek tylko......Witam słonecznie!
u nas też dzionek pikny to śmigamy z młodym na zakupy a potem do parku
trochę wieje ale może się nie pogorszy
anet kurcze przekichane że Karola tak się stresuje tym jedzeniem, mam nadzieje że jakoś to sobie powolutku wyrownacie. U nas też było przez jakiś czas nieciekawie ale to przez to że jak moja sis była to lubiła uraczyć swojego jak i mojego młodego jajkiem niespodzianką i się przyzwyczaiła bestia... zrobiłam radykalny odwyk i już jest ok, żadnych podjadań dziwnych, obiad to podstawa u nas z dwóch dań, czasem zupka przed spaniem a drugie jak wstanie..
a Karolcia nie ma jakiegoś ulubionego dania? np mój uwielbia jak robię groszek ze śmietana z makaronem, zje całą michę.
Jejuchu lecę bo już późno się robi, a nim się zbierzemy... paa

...bylysmy na spacerku z Karolcia i myslalam ze glowe nam urwie
...a ona jeszcze za kotem ganiala po podworzu z jezykiem na brodzie
.....az wyladawala w blotku (cala ubrudzona
)i do domu trzeba bylo wracac,ale pol godzinki bylysmy:-)

GRATULUJE!!! WSZYSTKIM!
, a też od rana łazikujemy z Tomciem
też się trza nakombinować, zeby Jaśnie Panicz raczył coś zjeść, no ale zawsze coś tam wciągnie- a już najlepiej SAM! Oczywiście szlaban na wszelkie słodkości nałożony, jedynie paluszki czy chrupki kukur. dostaje i kropka. Oj nie, teściowa mu coś czasem pod moją nieobecność da
no ale walczę o konsekwencje.