andariel
mama super dwójki :]
anet ja zauważyłam, że jak dam Nince raz na jakiś czas coś typu Danon - serek, to potem długo nie chce nic zjeść - widać, bardzo sycące to jest; dlatego baaaardzo rzadko daję coś innego, niż główne posiłki, wtedy mam gwarancję, że mała ładnie zje i zupę, i drugie danie; współczuje Ci strasznie z tym Karolciowym niejedzeniem, pamiętam jak to było w wakacje z Ninką, rwałam włosy z głowy, troiłam się i gotowałam różne rzeczy, a ona nic nie chciała i chudła w oczach; na szczęście to już przeszłość, uratowało nas gotowanie wg 5p;
Piwonia no a u Was to jak nie urok, to...przemarsz wojsk normalnie; a bóle głowy chyba przez tą pogodę, co?
jeśli Ninka nie będzie miała podwyższonej temp.na noc, to jutro żeby nie wiem co idziemy na spacer - można fioła dostac od siedzenia w chałupie; jeśli chodzi o spacery w wózku, to u nas po kilku min. jak nie wyciągam Ninki - zasypia, mimo, że do drzemki daleko jeszcze; więc raczej wolę wychodzić z małą bez wózka, wtedy sobie na placu posiedzimy itd.
Piwonia no a u Was to jak nie urok, to...przemarsz wojsk normalnie; a bóle głowy chyba przez tą pogodę, co?
jeśli Ninka nie będzie miała podwyższonej temp.na noc, to jutro żeby nie wiem co idziemy na spacer - można fioła dostac od siedzenia w chałupie; jeśli chodzi o spacery w wózku, to u nas po kilku min. jak nie wyciągam Ninki - zasypia, mimo, że do drzemki daleko jeszcze; więc raczej wolę wychodzić z małą bez wózka, wtedy sobie na placu posiedzimy itd.

krew jest inna niż przy normalnych @
...tez juz gdzies ze 2 tyg pijemy
:-)
...a w nocy wraz kasze zjadla