reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alce sie coś wczoraj poprzestawiało wogule ostatnio coś z nią nie teges jest .Bo jak idzie spać o 20 to już któryś raz tak zrobiła mi pobudke .Jeszcze troszke mała jest żeby w dzień nie spac ale zrobiłam wywiad na forum regionalnym i niektóre mamy stwierdziły ,ze przechodziły przez taki okres .Mojej na razie nic nie idzie ,czekamy na 5 reszta jest.Starszak przestał spać jak skończył 2 lata (mówie o drzemce dziennej .Dzieki temu szedł spac po bajce i spał do 7 następnego dnia.Zobaczymy jak tutaj sytuacja sie rozwinie.
Moja Alka po tej szczepionce to tydzień chorowała (miała temperature i wogule maruder mega był ).Też sie stresowałam kiedy koniec będzie .:tak:

reklama
Witam w końcu :-)
w końcu bo się nie mogłam jakoś wbić żeby spokojnie posta napisać
Mewa super że Adaś tak się zaklimatyzował i tyle rzeczy już opanował! Marcel z samodzielnym jedzeniem mi się uwstecznił, jak mu daje łyżkę to krzyczy!ja mam go karmić a on w tym czasie ma się zajmować czymś innym.. Co do pracy itp. to ja się cieszę z faktu że jestem z Marcelem w domu i mogę patrzeć na okrągło jak się rozwija itd. ale martwi mnie bardzo fakt naszej przyszłości, ech jo!
andariel mam nadzieję że to tylko drobny efekt poszczepienny i wszystko szybko się uspokoi :yes:
Magda, rany Jasiek dalej ma gile biedny, mam nadzieję że w końcu mu odpuszczą i nie wrócą long long time ;-) (se szprechnęłam :-D ) a co do szczepienia to my też w plecy z tą szczepionką! we wtorek idę do lekarza żeby posłuchała bo Marcel zaś kaszle brzydko i długo i może się umówię wtedy na termin ukłucia :O
Anet, Kropcia może nie mówi dużo za to sama je ładnie zupkę! ja sobie tak właśnie myślę że niektóre zaczynają gadać inne opanowują co innego, u nas jest gadania dużo i zrozumiałego i nie :-) ale za to inne rzeczy w tył więc widać tak ma być.
Dominika i jak odsmoczkowanie idzie??
U nas MArcel też smoko fan był i jest, bo muszę się przyznać że małżowina dał mu wczoraj wieczorem smoka bo mu się żal zrobiło...! Marcel jęczał "MOKA? MOKA? MOKAAA?" i mu dał! ech, ale dziś jest bez znow zobaczy co dalej.
Chogata, współczuję i mam nadzieję że to chwilowe u Ali, u nas też rewolucje są ze spaniem, już nie wiem co której nocy się dzieje :-/ jedno wiem na pewno, przychodzi do nas i śpi z nami, przez co ja jestem poobijana i niewyspana.

uch och ech.
hej laseczki... wróciłam z wawki padnięta! wykłady od rana do nocy aż ledwo zipię i mózg mi się zlasował na amen!
na razie czekam na wyniki 2 egzaminów a reszta zdana...
teraz po sesji będę miała trochę czasu na odpoczynek i pogoda się robi ładniejsza, więc ma się ochotę wychodzić i sprzątać i takie tam, przynajmniej ja tak mam.
Baśka - pisałam na PW, ale masz zawaloną skrzynię - dzięki Ci za rzeczy dla dzidzi Zochy - super się cieszę i jesteś kochana. Jak odetkasz skrzynię, to coś tam Ci jeszcze miłego dla posłodzenia napiszę.
no - młoda śpi, bo w dzień spała godzinę, pranie się pierze a ja idę sobie dopiero obiad odgrzać, bo najpierw do neta i na BB:D
Zdrówka i dobrej nocki laski wy moje:D

no never, to wypoczywaj na zdrowie
ja też mykam kimać, moje chłopaki już śpią, na niepościelonym łóżku co gorsza obaj nieumyci - a jeden nawet nie przewinięty ;-) ja poszłam na foruma a oni zaspali! ech idę zrobić raban
kororowych

Mewa ja właśnie tak udawałam, ze nie rozumiem co do mnie Zoska mówi, albo mowiłam jej "mów całymi wyrazami bo nie wiem o co chodzi" :-D i teraz to już bardzo dużo gada m.in puść i poszli:-) albo dziś Ł. nie było w domu i z nim przez tel. rozmiawiała i mówi później do mnie "tu(pokazuje paluchem) tata dzi(drzwi) bum bum niuni cucu":-) tłumacze "tata przyjedzie, wejdzie drzwiami i da niuni delicje:-D"
Meggie jak narazie wczoraj tylko w dzień przed drzemką tak się darła "monia monia" że musieliśmy jej dać, ale tak to narazie jest ok. Dziś na noc została u teściów bo my z rana do wawy jedziemy (ja mam badania, a Ł. do pracy) i ciekawa jestem jak to będzie w nocy.
Magda zdrówka dla Jasia!
Never przyjemnego odpoczywania:-)

Dzień dooobry! Wstawać dziewczyny, poniedziałek już! raz dwa włazić na bb :-)
Ja się zbieram i lecimy z MArcelem w miasto zaraz, tylko mu kotka na petsie pokażę bo to już tradycja poranka! ech, maly maniak.
Domi, daj znać jak tam po badaniach! i udanego dalszego odsmokowywania! co za słowo :-o :-)

Milego dnia :-)

Witam sie i ja...co tu takie puchy z rana:szok:
Ja juz po sniadanku...Karolcia mozna powiedziec ze tez....glowie sie co na obiad zrobic:sorry:
Dominika,daj znac co wyszlo na badaniach:tak:
Iwonko,mam nadzieje ze u was juz lepiej?:happy:
Chogata,mam nadzieje ze Ala sie przestawi na normalne spanie:tak:;-)
Meggie,powodzenia w odsmokowywaniu:-D
Efe,gdzie ty sie podziewasz,na fejsie cie juz dzis widzialam:-D:-D:-D
a tak wogole to gdzie reszta dziewczyn?

witam
u nas juz wczoraj było dobrze,tylko mnie znowu cos brzuch boli,a do tego @ dostałam 2 tygodnie wczesniej,a juz miałam fajnie regularnie jak w zegarku,a ostatnio lipa jakas
u nas dzisiaj iscie wiosenna pogoda,ale taka najgorsza bo najwiecej badziewia bedzie wpowieytrzu,ale spacerek napewno zaraz zaliczymy chocbym miała na czworaka isc

Andariel moja po mmr gorączkowała dwa dni - 10 i 11 dzien. Więc Ninka pewnie po tym ma gorączkę.
Witam się i zmykam!
Byłam z rana na badaniach i w lab zostawiłam 150zł :-( masakra :-( muszę jeszcze gin przeniesc ze srody na jutro bo mojej mum ząb się połamał i w srodę do dentystki ma jechac i nie mam co z Zos zrobic.
Miłego!

reklama
hej przedpołudniowo...
ale pospałam! wstałam o 10 25, oczywiście w przerwach była aria Miśki, ale teraz położyłam ją do łóżeczka.
u nas szaro=buro, ale też chcemy pospacerkować.
muszę tylko obiada zrobić i trochę sprzątnąć w chacie.

Dominika - napisz jak po badaniach a co do odsmokowywania, to u nas prawie wyszło, tylko trzydniówka się przyplątała.
Piwonia - trzymaj się tam mamuśka.
Lecę zjeść i kawissimę wypić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry