natt
Fanka BB :)
Kurcze,Ania ty leż plackiem! Cholera! wiem jakie to ciezkie do zniesienia bo wtedy z natka tez musiałam pod koniec sie oszczędzać i polegiwać,a teraz to jeszcze trudniejsze jak juz mamy te swoje pierwsze Brzdące...No ale jak mus to mus. Powiem ci ,ze od kiedy J.wyjechał to ja coraz częsciej czuje ten taki dziwny ucisk tam na dole...gadałam ci o ty na skype i tez z przerazeniem mysle co to bedzie jak przyjdzie mi lezec...Niby rodzice pod reka ale oni pracują i przeciez na kilka miesięcy urlou nie wezmą,zeby sie mną i Natką zajmować...a teściowie oficjalnie cwaniaki mowią,że nie potrafia sie małym dzieckiem zajować,także na nich tez lizyc nie mogę,ale to osobny temat...
Trzymaj sie a jak bedzie ci sie nudzilo to dzwoń na skype to sie powspieramy psychicznie
. Buźka
Alex
,ale fajnie że macie to mieszkanko,ale tfu tfu opijać bedziemy jak klucze do łapki dostaniesz
. No może my ciezarówki to tylko kąpieli procentowej zazyjemy,ale pozostale dziewczyny toasty bedą wnosiły
. Dawaj znać co i jak
Ja szykuje juz chate do spania powoli. Natka za chwile kaszke dostanie,zęby, kocie mycie,ja na spacer z psem,wracam i lulki
i pewnie akurat 22 bedzie
Trzymaj sie a jak bedzie ci sie nudzilo to dzwoń na skype to sie powspieramy psychicznie
Alex
Ja szykuje juz chate do spania powoli. Natka za chwile kaszke dostanie,zęby, kocie mycie,ja na spacer z psem,wracam i lulki
:-)