reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oj laski nie zazdroście mi:-) bo któregoś dnia zapije pałe Mulaty mnie porwą i nie wróce:-) wyrabiam norme za Was wszystkie!!!!:-)

a gadałam wczoraj z takim fajnym Murzynem ale nie wiem czy był przystojny bo ciemno było:-D:rofl2::-D pamiętam tylko jego białe zęby i białka oczu:tak:

1,5h spacer juz zaliczony, słońce tak pięknie świeci ze bym jeszcze poszła ale obiad muszę gotować!

gdybym była pewna ze juz % z organizmu mojego wyparowały to bym podjechała do naszej Miki....

reklama
hejka

najlepszego kobietki :-D

ja sie wczoraj nacierpiałam, przeleżałam cały dzień, prawie nic nie jadłam, miałam nadzieje na spokojna nocke ale Julka chciała do nas do łóżka chyba o 3 i sie strasznie kręciła więc się nie wyspałam :-( chyba brzuszek jej dokuczał bo rano mega kupe zrobiła więc dziś wziełam dzień wolny w pracy żeby siły zregenerować
Oczywiście Mała mega marudna z niewyspania, zaraz dam jej drugie śniadanko a potem spróbujemy razem sie zdrzemnąć bo inaczej to nie wiem czy dam rade

Andariel super te mebelki wybrałaś, na pewno sie sprawdzą. Mi białe nie pasują bo mam dwie komódki w kolorze buku które chce przeznaczyć do pokoju dzieci a z tej serii bukowych frontów nie moge znaleźć :/ Musze jeszcze poszperać ale ogólnie to Ikee uwielbiam :-D

Sempe fajowo że masz możliwość sie wyszaleć i jeszcze jakie u ciebie rewelacyjne korzyści to daje!!

Neverend powodzenia w tym ważnym pierwszym dniu życze, daj znac jak poszło

Babochy, wlasnie wrocilam z ogladania. Mieszkanko baaaaaaaaaardzo fajne, czysciutkie, jasne, sliczny ogrodek i chyba je wezmiemy, bo dzwonilam rano do tej drugiej agencji, ktora ma to tansze, mieli zaraz oddzwonic i cisza do tej pory, wiec poczekam do popoludnia i jak sie nie odezwa to biore to, bo boje sie, zeby nie przepadlo.

Andariel super te mebelki wybrałaś, na pewno sie sprawdzą. Mi białe nie pasują bo mam dwie komódki w kolorze buku które chce przeznaczyć do pokoju dzieci a z tej serii bukowych frontów nie moge znaleźć :/ Musze jeszcze poszperać ale ogólnie to Ikee uwielbiam :-D

wiesz co, najlepiej do sklepu się przejedź, bo tu na stronie nie widzę nawet białych frontów, a przecież na własne oczy widziałam i własnymi rękoma macałam, więc na pewno są; więc myślę, że i bukowe są! nam się też ten buk bardzo podoba, ale jak chcę jakoś fronty wyrónić, to jednak biel sie nadaje bardziej (bo sobie myślę, że potem część dla juniora można okleić autkami (jakieś pojedyncze drzwiczki, nie całość), a małej motylkami i każde będzie miało coś "swojego";
a pomysł z regenerowaniem sie z Julcią bardzo dobry, ja jak nie śpię z Ninką za dnia to padam wieczorem; dbaj o siebie i fasolkę!

alex - to moze to wreszcie finisz poszkiwań, nie? i padniesz w wir przeprowadzki:)

dziewczyny nic nie pisąłam wcześniej, ale strasznie mi ciężko mimo tego krążka; nie wiem jak to wytłumaczyć nawet, odczucie jest takie jakbym była tuż przed terminem i lada chwila liczyla sie z jazdą do porodu; wczoraj beczałam cały wieczór, bo nie byłam w stanie obrać Nince warzyw na zupę, robiłam to przez kilka godzin na raty, tak mnie do dołu ciagnęło; nie wiem czy dobił mnie ten wypad do Ikei czy co, ale jak M. mnie zobaczył to kazał legnąć i się nie ruszać; dziś też głównie leżę, na szczęście obiady gotowe (M. dokończył wczoraj), więc dziś tylko odgrzewam; ale jestem podłamana trochę, bo jeśli junior sie nie podniesie, to kiepsko widze dalszą aktywność,a to jeszcze 2,5 m-ca do końca 38tyg., trochę dużo jak na taki obrót sprawy... nie wspominam już nawet jak mi źle, że słońce super na dworze,a ja nie czuję się na siłach by iść z Ninką na spacer; doopa jakaś... ciekawe co na to moja lek., wizytę mam 25.03., a usg 17.03.

andariel Ty faktycznie lepiej lez plackiem, zeby nie daj boze nic tfu, tfu, tfu...... przez lewe

zaliczka na poczet chatki wplacona, papierkowe sprawy tylko teraz i mam nadzieje, ze juz z gorki, chociaz wole nie chwalic dnia przed zachodem slonca, bo juz kiedys tak bylo..... znalazlam super mieszkanie, od razu wplacilam zaliczke, depozyt, miesieczny czynsz z gory i oczyma wyobrazni widzialam sie juz krzatajaca po nowym domostwie. niestety po kilku dniach zadzwonili, ze bardzo przepraszaja ale zaszlo nieporozumienie, wlasciciel dal ta chatke do jeszcze jednej agencji, ktora znalazla lokatorow i zapomnial tych powiadomic...... szlag mnie trafil na miejscu wtedy, a ze dalismy juz wypowiedzenie w starej chacie to trzeba bylo czegos poszukac na szybkensa i tak oto wyladowalismy tu....

Dominiczko nie chcę iść wcześniej, bo co ona mi może jeszcze pomóc - chyba tylko tabsy typu cordafen zalecić, a chciałabym możliwie jak najpóźniej łykać... krążek już mam... chyba muszę jeszcze więcej się oszczędzać i tyle - już mi teraz lepiej po takim prawie całodniowym leżeniu, bo czuję że mały wyżej pływa; tylko mnie wkurza, że na ponad 2 m-ce przed terminem mam taki tryb życia prowadzić, kurka:/ a gdzie meblowanie pokoju małej, szykowanie wyprawki dla junora - niby jak trzeba, to wiadomo, wszystko się da pogodzić, na M. też mogę liczyć, ale same wiecie, jak to jest - chciałoby się samemu podziałać, a nie polegiwać na sofie niczym księżniczka:( no i jaki obrazek ma Ninka - mama wciąż leży...

alex - to tym razem ma być dobrze i już! daj znac jak sie wyklaruje sytuacja!

maggie - wierszokletka:) i na babeczki mi ochoty narobiłaś!

andariel meblowanie nie zajac, nic sie nikomu zlego nie stanie jak sie odbedzie troszke pozniej, a Ty naprawde odpoczywaj ile sie da, zeby sie jakies nieszczescie nie stalo. to w koncu tylko dwa miesiace, jakos wytrzymasz a jak sie maluch urodzi to sobie wszystko pomalutku porobicie

a ja nie uwierze dopoki kluczy nie dostane do reki ;-)

reklama
no wpadłam teraz na dłużej tu na główny bo wcześniej tylko na życzenia czasu starczyło i na T ;)
andariel kurka furka, leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć w takim razie! przydałaby Ci się teraz pomoc jakaś w domu :/ no i nie becz kochana, bo Adasiowi smutno będzie i Nince no, a obiady może pod Twoim nadzorem M. dla Ninki będzie robił z wieczora a Ty tylko odgrzewaj i już nie? Wytrzymaj do tego bezpiecznego tygodnia!
megaczka i Ty wypoczywaj ile się da, zdrówko najważniejsze teraz :)

alex.nikita
- gratki z racji mieszkania nowego przyszłego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry