reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dwa bobry :-)
Zamawiam druga :-D
Nie Andariel u nas nie pada, wrecz przeciwnie prazy slonko i juz jest 20 stopni :-p, w zwiazku z czym niedlugo wylatujemy, zeby sie nie kiscic w chalupie.

reklama
hello
młoda ogląda Dominsie a ja pochłaniam śniadanie wiec mam chwile :-D

kurde te sny to macie okropne! choć ja też czasem mam taki sen, że się budzę cała zapłakana, rano pamiętam co mi się śniło ale później już nie.
Andariel u nas też pada wiec siedzimy w domu.
Wczoraj poprzychodziły rzeczy dla Zofi ale nawet nie byłam w stanie się nimi cieszyć bo przyszedł poborca ze skarbowego i zciągnął ze mnie 600 zł za mandaty mojego "super" męża...ehhh nerwa na niego miałam totalnego opierdziel zebrał niezły.

Hejjj:)

Alex szczęściaro!!! ale Wam pogody zazdroszcze!
U nas pada,no słowem nieciekawie. Natka az od tej pogody nieplanowo poszła w kime:).
A ja własnie załozyłam juz światecznie czyste zasłony,firanki,musze jakies tulipany kolorowe kupic co by nastój sobie podreperować. No niecierpie takiej szarówki. Optymistyczne jedynie jest to ,że mamy wiosne a nie jesienną szrówke zapowiadająca wstrętną zimną zime. I tego sie trzymam,ale kwiatki i tak kupie,albo mama,bo ja dzis w łózku leże żeby sie podkurować:).

Chcialam pojsc z Pimpim poplywac z rana, a potem do parku ale niestety plywanie moge sobie wybic z glowy :wściekła/y: Moj synek wytargal z lodowki lakier do paznokci, odkrecil i caly stroj mi nim zafajdal :wściekła/y: Wqkorzona jestem na maxa, bo mam (a raczej mialam) tylko jeden w takim duzym rozmiarze, wszystkie z przeszlosci sa sporo za ciasne. Wlasnie kupilam inny w necie ale ciekawe kiedy przyjdzie...... Poprzedni byl wypasiony, specjalny macierzynski, tylko kupe kasy kosztowal a teraz kupilam zwykly, typu tankini, czyli taka jakby koszulka i szorciki, najwyzej brzuchol troche bedzie mi wystawal.

Natt ale masz fajnie, juz swiezutko i swiatecznie :-) U nas niestety rozpierducha maksymalna, bo powoli zaczelam robic remenent przedprzeprowadzkowy i chcemy juz czesc gratow spakowac. Atmosfery swiatecznej nie uswiadczysz u nas w tym roku, bo coz to za swieta na kartonach ..... Wyjedziemy gdzies swietowac albo sie wprosimy do znajomkow :-D

Alex,ale za to jaką masz perspektywe mieskania za chwile..A świeta bedą za rok:),a nawet wczesniej bo jeszcze Boze Narodzenie przeciez,a pewnie do tego czasu juz osiadziecie w nowym na dobre:)

Lo jesoooooooo, lo matko, corko i wszyscy swieci!!!!!!!!!!! Ledwo sie doczolgalam do domostwa. Ubralam dzis po raz pierwszy w tym sezonie klapki, bo gorac wielki. Tak mnie te kundy obtarly......... i to gdzie? Pod spodem!!!!!!! Mam bable (pekly po drodze baj de lej) na pol stopy......... Pali zywym ogniem, nie wiem jak pojde jutro do lekarza i czy dam rade furmanka powozic..... Aj, aj, ratunku!!!!!!!!

O rajusiu:):)!!! Alex! kobito! trzymaj sie i ćwicz chodzenie na rękach w takim razie:). A tak powaznie to kurcze nawet jak dr cos ci da,to i tak sie to musi zagoić...biedulka...

Nver,to tak jak u nas. Natka tez sie nad ranem obudziła z katarem i pokasłuje od wczoraj. No szlag by to trafił!!!!! Ja na szczescie sie lepiej juz czuje to moge koło Młodej skakać. A niebawem jade z moim tatą do IKEA zakupic wszystko co zostało do dokupienia dla bliźniaków( no materac i pieluchy jeszcze bedzie trzeba dokupić,ale wszystko wiadomo jakie,wiec w przyszłym miesiącu te pierdułki dokupie i juz). Chce szybko zrobic ten pokój dla całej trójki,zeby Nati miała duuużo czasu na oswojenie sie najpierw z nowym wygladem pokoiku,a potem zeby sie juz skupiła tylko na zaakceptowaniu rodzeństwa. Chce dac jej jak najmniej powodów do stresów wynikających z tej sytuacji,choc i tak najwiekszym bedzie pojawienie sie Bąblów. Tak wiec Nati zostaje z babcią czyli moja mama,a ja z tatą na zakupy. Nie chce nawet myślec ile kasy tam zostawie. Obstawiam na około 2 tys-O MATYLDO!!!!! No mogłabym te zakupy rozłozyc na raty i nie kupować na raz,ale ja wole juz miec wszystko,bo kurcze z bliźniakami niegdy nic nie wiadomo. Jak sie pospieszą to i w 7 miesiacu sie pojawią i co wtedy??? takze ja wole dmuchac na zimne. Fakt ciezko bedzie do konca miesiąca,ale trudno damy rade,najwyzej u rodzicó bede sie stołowała;-). Nie no mysle ze az tak źle nie bedzie....Zwłaszcza,ze szefowa wisi mi tysiąc zł . Ale głupia krowa sie wykręca i zwleka tak jak by mi 10 tysi wisiała a nie ten (dla niej MARNY) tysiąc. A dla mnie teraz to dużo i dzieki temu nie miałabym takiego chudego miesiąca...Boszszsz...od razu po porodzie biore sie za tą swoją działalnośc,bo do tej cholery na pewno nie wróce!!!!!! w zyciu!!!

O! także u nas tyle a Wam kochane życze miłego poranka i do potem pochwale sie jak wroce zakupami:)

natt, powodzenia na zakupach, zaszalejesz i z kaski wyskoczysz, ale to takie miłe zakupy, co? ja sie strasznie cieszę, jak coś dla Ninki albo juniora kupujemy:) mimo, iż kasa płynie szerokim strumieniem, a człowiek i tak stara sie wybierać rozsądne oferty i nie wydawać na zbędne pierdółki...

nocka była okropna, prawie oka nie zmrużyłam - wybudziły mnie silne skurcze, czyściło mnie i w którymś momencie na serio brałam pod uwagę, że sie poród zaczyna:-(bałam sie wstać po tabletki rozkurczowe, musialam M. budzić a tak mi go szkoda było, bo nie dosypia i jak cień chodzi; i tylko myśli po głowie krążyły od czego takie nagłe skurcze... co prawda młody właśnie wczoraj wieczorem spłynął na dół i czulam go dosłownie w pachwinach, ale żeby tak od razu silne skurcze??? do tej pory nie wiem czy to to czy może te maliny serwowane do herbaty; anyway - tabsy rozkurczowe zadziałałay, skucze się wyciszyły i zasnęła, ale jak dziś za dnia znów mnie takie coś zlapie, to niestety jadę na ip, bo żartów nie ma; więc kciuki się przydadzą za tego matolka mojego malego... niech spływa z powrotem w górę, o!

reklama
Jojoj andariel trzymam kciuki za Twego robalka, niech jeszcze siedzi grzecznie tam gdzie trzeba!
ALex, ratuj swoje stopki, współczuję

Witam
U nas paskudnie pada i wieje i pada bleee!
Idę nastawić pranie i pakować nas bo jutro z samego rańca prawdopodobnie jedziemy na łykend do rodziców. Oby oby, sobie poleniu****emy z M. i może kino się da odwiedzić, tylko ta pogoda dupna :(

No nic uciekam, trzymcie się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry