izabela...
Fanka BB :)
andariel, również zdrówka dla ciebie
:-)
:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
), więc postanowiłam jeszcze chwilke sie polenić i zaglądam co u was :-)no właśnie mi M. z apteki *spam* przyniósł, pobiorę przez tydzień, na pewno nie zaszkodzi; kurde ja juz nie pamiętam kiedy mnie rozłożyło cokolwiek - chyba na początku ciąży z Ninką, toż to 2 lata temu! i totalnie nie wiedziałam w którą stronę się obrócić;-)najgorsze to gardło, bo ból nie mija, ale mnie chwyciło kurka! ale mam juz tantum verde w psikaczu to na noc zapodam;Andariel a *spam* próbowałaś? mi bardzo pomógł jak mnie rozkładało jakis czas temu. To jest taki srop specjalnie dla kobiet w ciąży( same naturalne składniki typu maliny,czosnek i jakies tam jeszcze;-) ). I ja tez LIPOMAL piłam i dolewałam do do herbaty z lipy;-) wymiennie z malinami9 mam takie domowe zasypane cukrem w zeszlym roku no i z tego jest fantastyczne domowe lekarstwo)
gardło jeszcze boli, ale już mniej, no i gorączki nie ma, uffffff! dziękuję za życzenia zdrowia!
Choc sa kobiety, ktore przechodza cala ciaze bez zadnych dolegliwosci ale to niestety nie ja. Brzuchol mi ostatnio urosl, wypchnal na wierzch zoladek, wiec lada moment spodziewam sie palacej zywym ogniem zgagi, macica naciska tez mocno na pluca, ze nie moge oddechu zlapac i sapie jak lokomotywa. Kolezanka mnie wczoraj zapytala czemu tak wzdycham caly czas a ja po prostu probuje oddychac
Cale szczescie koszmary nocne jakby troche zelzaly, wiec przynajmniej troche spie. Zawsze marzylo mi sie piecioro dzieci, ale piec ciaz chyba by mnie zabilo