reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Malinka witaj,oj sporo przeszłaś widze,ale mam nadzieje ze juz do konca bedzie lepiej i wytrzymacie jakoś do stycznia,a moze maluszek juz w grudniu na świeta cie zaskoczy

Ania Leo ładnie przybiera,mały pulpecik z niego,ale to dobrz,potem zgubi
a dla Ninki brawa za sto lat i najlepszego dla meża

Franiowa ja nie mieszka w BB i chyba nikogo z tych okolic,bo nawet jak pamiętam to magda123456 bardziejw okolicach chyba Żywca mieszka,ja do BB mam chyba z godzinke drogi

reklama
Witam ...ja znow na szybko...mam do was mamuski pytanie: ma moze któras lodowke z systemem "No frost"? Bo jestem na etapie zmiany lodowki,a jesli chodzi o zamrazarke to napewno z tym systemem wybiore,ale co do lodowki (chlodziarki)to juz sama zglupialam ,wczoraj nachodzilam sie po Lublinie jak glupia (tak lodowki ogladalam) i jedni sobie chwala tem system a drudzy znow nie,bo podobno wedilna i reszta zywnosci sie strasznie wysusza.....pomozcie jak ktoras cos wie na ten temat...na necie tez sa rozne opinie,jedni za i inni przeciw:eek:

Solenizantom zycze sto latek,tym przyszlym jak i przeszlym:-D:tak:

Anet. Ja też słyszałam że się wysusza jedzenie w takiej lodówce. Ale ja na przykład zazwyczaj trzymam jedzenie w pojemnikach, woreczkach, przykryte talerzykiem lub folią lub w inny sposób zabezpieczone, żeby nie przechodziły zapachy na całą lodówkę no i żeby nie wysychały właśnie. Myślę, że wtedy to i no frost byłby niegroźny ;) a pożyteczny - bo lodu w lodówce nie ma :)

Malinka, jak miło Cię "widzieć"! ;) Trzymam kciuki, żeby teraz już cała ciąża upłynęła Ci beztrosko:) Pochwal się, kiedy będziesz wiedziała, czy Tomcio będzie miał siostrzyczkę, czy może braciszka! :)
Anet, my mamy Samsunga no-frost, ale nie zauważyłam, jakoby mi się wędlina, czy tego typu prod. szybciej wysuszały hmm... Pewnie dlatego, że robie podobnie, jak Zylcia, i przechowuje w pojemniczkach Curver'a. Ja w kazdym badz razie od 3 lat zadowolona jestem.

dzieki dziewczyny za podpowiedzi,no ja w zwyklej lodowce tez w pojemniczkach trzymam wedliny,bo inaczej tez by wyschly....

U nas dzis w kosciele dozynki parafialne byly,i znow nasza wioska z sasiednia przygotowywaly cala uroczystosc,tzn oprawe liturgiczna i artystyczna....starosta ze staroscina jechali prawdziwa bryczka(a starota byl moj szwagier:-)),nawet Gosia zalapala sie z kuzynka na jazde bryczka,bo one niosly koszyk z ziolami w darze:tak::-)....a po mszy byl poczestunek ciastem pod kosciolem(bo kazda rodzina miala jakies ciacho upiec/kupic),Gosia czekala na mufinki ktore pieklam ,ale zanim wyszlysmy z kosciola,to juz same kupcze ciastka zostaly...dobrze ze w domu zostawilam kilka mufinek,bo rozpacz by byla...he,he :-)
A i juz w nastepna niedziele jest pierwsze spotkanie w kosciele w sprawie komunii,a nas nie bedzie bo do siorki na chrzciny jedziemy a ja jeszcze chrzestna matka to musze byc....ladnie zaczniemy ten rok szkolny ....ehhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
Kurcze, Anet, to co piszesz jest dla mnie taką inną rzeczywistością..
Mam rodzinę w lubelskim, jako dziecko uczestniczyłąm w źnywach i takim zwykłym wiejskim życiu. Kurcze, jak tak czytam Twój post to łęzka w oku.
Ale wiem też , źe druga strona życia na wsi jest ogromnie ciężka.
Szacunek dla Ciebie, dziewczyno.

reklama
Do góry