reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczynki:-)
no wiem ze za pozno jestem jak zwykle..
Deli dziekuje za zaproszenie:-)
Aneczka, wspolczuje perspektywy celibatu no ale dobrze ze te skurcze tylko tak sie skonczyly..
Kaskax prosze bardzo o wpisanie mnie na watek zamkniety:tak:
Zycze Wam wszytkie bezproblemowego Tlustego Czwartku i smacznych paczkow i zero mdlosci!! Ja sobie o paczakch moge pomazyc, we wtorek sobie nalesniki usmaze bo tu nalesnikowy dzien jest a nie paczkowy...

Poza tym ja juz po wizycie u poloznej, slyszalam bicie serca bobo, szybkie bardzo ale miarowe.:-) Mam niestety zbyt niskie cisnienie krwi i za niski poziom zelaza. Pobrala mi krew na syndrom Downa a o innych badanaich co piszecie to watpie ze tu nawet slyszeli...

A tymczasem borem lasem...

reklama
Witam dziewczyny z rana.

Piszę z pracy, nestety nie udało mi się nadrobić zaległości w czytaniu, ale jutro mam dzień wolny :happy: to wszystko nadrobię. W tym tygodniu małe urwanie głowy miałam w pracy.

Dzisiaj tłusty czwartek, życzę wszystkim dziewczynom smacznych pączków i/lub chrustu!!! Ja liczę na to że conajmniej 2 pączki zjem :tak: Mam nadzieję że żadnej z ciężarówek taka dietka nie zaszkodzi!

Jejku dopiero teraz zobaczyłam, że mam do nadrobienia 92 strony postów! :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :-)
Wczoraj padłam o 21...a myslałam że juz trochę dłużej mogę posiedzieć a tu nic dalej 21 i padam :tak:
A dzis tłusty czwartek i pączusie ..mniam mniam :-D Smacznego wszystkim mamusiom :-D

hej laseczki....dzisiaj mam duzo do roboty...wczoraj w koncu zmontowali mi szafe i muszę poskładać w niej ciuchy i resztę rzeczy, bo sie walaja po pokojach:wściekła/y:
paczki juz zjedzone:-) szkoda ze tylko 2 mi maz kupił bo byly przepyszne...teraz kawusia i biore sie do pracy:happy: no ale bede zagladała regularnie:-D

czesc dziewczyny :-). Wczoraj tak zniknełam i nawet się nie pżegnałam, bo koleżanka miała poważne kłopoty w domu i przez telefon podtrzymywałam ją na duchu. Ale zanim się do niej dodzwoniłam to troche nerwów mnie to kosztowało. No i potym wszystkim po prostu padłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry