reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam w tułsty czwartek
U mnie pewnie będzie bez, bo jak wcześniej to za mną chodziły, a dziś w sklepie już straszyły.Mama "pociesza" mnie, że z siostrami to mdłości miała do końca:-(
A ja chcę już normalnie jeść:wściekła/y:

Coś mi się wydaje, że muszę zrobić badania tarczycy, bo z tym jedzeniem jest nie tak. Żołądek mam jak po zmniejszeniu, a tu wyższa konieczność.

witam
Ja na razie chrumam płatki na mleku, mąz przed pracą idzie do sklepu więc weźmie pączki. Nie zbyt przepadam, ale myślę że w ramach tłustego czwartku mi nie zaszkodzą.
Majaam, badania na tarczyce warto zrobić tak czy inaczej, ale nie martw się objawy przeważnie są widoczne gołym okiem, jak cię nie telepie, nie masz duszności i nie czujesz że jest ci gorąco non stop to powinno być to coś innego.

Sęk w tym, że mam duszności, u nas to rodzinne, wyniki miałam wcześniej ok, ale teraz jak wchodzę do sklepu, to zdejmuję chustkę i odkrywam szyję.

UUUuuuuaaaa dopiero wstałam:) Jak ja dawno się tak nie wyspałam dziewczyny:szok: Teraz pije kawe lurkę i nadrabiam zaległości.Niestety pączków u mnie brak a do sklepu 4 piętra:zawstydzona/y: Ale jednym okiem tu będę!
Dzień dobry :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry