Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekiDołącz sobie ten link który ci wysłałam jako zakładkę w ulubionych i będziesz wchodzić bezpośrednio;-)
Emy - mówiłaś prowadzącym o swoim stanie czy nie? bo rozumiem, że to taka otwarta grupa jest, nie tylko dla ciężarnych? no i czy w związku z tym możesz robić wszystko to, co reszta?

te takiego dostałam... wyglada apetycznie i nic poza tymemy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa![]()
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam![]()
No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!emy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa![]()
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam![]()
od przybytku głowa nie boliNo ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(

No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(