reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Emy - mówiłaś prowadzącym o swoim stanie czy nie? bo rozumiem, że to taka otwarta grupa jest, nie tylko dla ciężarnych? no i czy w związku z tym możesz robić wszystko to, co reszta?

wiesz poszłam do klubu, zapytałam czy mają jakieś zajęcia dla cięzarówek, powiedziały mi że nie ale mogę chodzić normalnie i teraz dziewczyna, która prowadzi zajęcia często zwraca na mnie uwagę i mówi co robić, jest naprawdę super

dziewczyny, dziś robię pączki po raz pierwszy w życiu
cieszę się jak dzieciak
zobaczymy co z tego będzie

jak wyjdą to pstryknę zdjęcie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
emy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa:-D
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam:wściekła/y:

emy ja to ci swoj adres podam to mi wyslij ze dwa:-D
oj jak sie chce pączusia a leń w tyłku i do sklepu sie nie chce iść.
własnie dostałam takiego internetowego przez gg ale co z tego jak go zjesć nie mogłam:wściekła/y:
No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(

No ja bym się wkurzyła na takiego pączka! Ani ugryźć ani polizać!
Moja mama właśnie dzwoniła że dziś piecze takie domowe. A ja już zamówienie u mojego Kochania założyłam i wiem że on już te pączki kupił:-(

to nic skosztujesz takiego i takiego
u nas pączki były 2 tygodnie temu,a w zeszły weeked faworki wiec ja mam chwilowo dosć,choc oponkę bym schrupała,ale pewno tylko oczkami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry