Mika75
Fanka BB :)
łłłeeeeee, to masz szczęscie, a daleko stamtąd do Ciebie?no,tyko,ze ja tam nie mieszkam
czasami tylko latem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łłłeeeeee, to masz szczęscie, a daleko stamtąd do Ciebie?no,tyko,ze ja tam nie mieszkam
czasami tylko latem
spacerkiem około 15-20 minut,ja tam teraz co weekend chodzełłłeeeeee, to masz szczęscie, a daleko stamtąd do Ciebie?
to super, dobrze maszspacerkiem około 15-20 minut,ja tam teraz co weekend chodze
szkoda tylko,ze rodzice tam calkiem sami nie mieszkaja byłoby extrato super, dobrze masz)
ja już mam to za sobą, imprezka była w zeszłym tygdobra czołgam sie po starszą do szkoły,jeszcze tylko jutro
tylko,ze jutro bede tylko rano,bo potem mam zabawe w szkole u córy i niestety musze na niej byc
;-)może cisnienie?myślałam że po spacerku na świeżym powietrzu głowa przestanie boleć ale nie![]()
Mnie tez dzis glowa boli na potegemyślałam że po spacerku na świeżym powietrzu głowa przestanie boleć ale nie![]()

Dzieki Ania bym zapomniala jak zwykle. Zrobie dzis sobie relaksik z dr Housema dzisiaj dr House:-)
hihihi