reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, pączki mi wyszły, trochę duże, ale ważne że pyszne i usmażone w środku (bo bałam się, że wyjdą surowe)
Zjadłam 5

Dobranoc wszystkim śpioszkom

reklama
Ja równiez witam z rana.

Dzisiaj mam wolne, myślałam że sobie pośbię a tu głód mi nie dał spać :dry: wstawałam wcześniej cały tydzień to dzisiaj o tej samej porze jeść mi się zachciało :tak:

Witam
Joan, wiem coś o tym rannym wstawaniu, przed ciążą wstawałam o 5 , ajak zaczęły się mdłości o 4.40 żeby dojść do siebie. Zawsze obiecywałam sobie, że jak będę miała wolne, to pośpię. Guzik z pętelką - nandalej do 6, bo jak się zumszałam , to miałam potworny ból głowy.Teraz wstaję po 7. Gorsze, bo budzę się ok 3 i do 5 się przewracam.Niestety kibelek nad ranem też został, tyle że później przysypiam jeszcze.

majaam naprawdę ci współczuję z tym kibelkiem, ja na szczęście miałam mdłości i nigdy nie musiałam ściskać się z toaletą, co więcej równiótko w 13 tygodniu mdłości ustały. Jestem ciekawa ile się jeszcze się będziesz męczyła, oby jak najszybciej mineło tego Ci życzę!

Kasiu spróbuj z kawą, chciaż na mnie działają tylko tabletki jak głowa boli:dry:

hej dziewczyny... ja sie przeliczylam i mam kolejne zastrzyki... w sumie 16:wściekła/y: wszystko juz mnie boli.. a zamiast przechodzic znowu wraca:wściekła/y: ale wczoraj sie odprezylam i upieklam 95 paczkow i 45 faworkow.... wesolo bylo:-D

Załączniki

• Moje foty-0019.jpg
    Moje foty-0019.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Czesc Wszystkim:) ja mam dziś prawdziwego lenia, nic mi sie nie chce... jeszcze ziewam, a tu z ranka już mnie dziewczyny na sanki ciągną:tak:ale juz sie cieszę na weekend, bo bez dzieci i pełen luz... ale sobie odpoczne :)):-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry