reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miranda to fajnie ze cukier w porzadku, moze tym razem ci odpusci:tak:
Mam nadzieję ale ostatnio miałam wysoki cukier pod koniec, więc jeszcze czekam...

a ja się wypluskałam chwilę w wannie i od razu lepiej, kiedyś wyczytałam że za długo niewskazane, że coś z bakteriami było :O nie wiem czy to prawda i czemu dokładnie ale jakoś teraz dmucham na zimne.

Idę zaraz spać, bo padam, a najgorsze że mnie jeszcze do pączków ciągnie ;( tyle tam ich w kuchni i ąz się prosi żeby zjeść...

no ja tez dziewczynki juz spadam,dobrej nocki zycze postaram sie zajzec jutro,pa,pa
No i nie objadac sie juz na noc,bo zgaga bedzie murowana...:-D:-D:-D...

reklama
hej aga, mam nadzieje ze ze bedziesz jeszce chwilke bo mam pytanie jak sobie radzisz z niskim cisnieniem?
wczoraj mi polozna powiedziala ze mam kawe pic na niskie cisnienie ale zaparcia mam straszne od kawy:zawstydzona/y: jest jakis inny sposob zeby sobie podwyzszyc? glowa mnie nie boli na szczescie:no:

a poza tym to mi smaka zrobiliscie na pysznego paczka :-) no ale sobie moge tylko pomarzyc, bo nie mam gdzie kupic a sama sie nie podejmuje robic...zreszta mam problemy dzis jelitowe, strasznie mi bulgocze w brzuchu:no:

Marcia26, ciesze sie z dzidzia w porzadku, zdjecie nozki sliczne, pilkarza ci przepowiadam a w razie jak dziewczynke chcesz to pilkarke:-)
11 cm to juz takie calkiem duze bobo, pewnie niedlugo poczujesz ruchy:-)
Podniecam sie bo mamy termin podobny wiec moje tez pewnie z 11 cm juz ma:-)
Ja tylko jeszcze jedno usg bede miala, koniec marca i to wszystko
ale barzdo fajnie poogladac wasze zdjecia;-)

no dobra, bede konczyc bo jak zwykle wszystkie was wymiotlo jak sie pojawilam;-)
trzymajcie sie cieplo

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry