reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja faworki pierwszy raz robilam... paczki juz mialam okazje robic:-D ale mala jak sie cioeszyla zjadla 10... bylam w szoku bo ona nie lubi... atu tyle naraz...fajnie byc chrym i nie mogac brac innych lekow... oby to juz koniec wszystkich zastrzykow i lekow:wściekła/y:

Załączniki

• Moje foty-0002.jpg
    Moje foty-0002.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Witam z rana Dziewczyny :-)

Efe1980 przepis na zupkę super, wczoraj ugotowałam i jest taka pyszna,że nie wytrzymałam i jeszcze ok 20 wszamałam miseczkę hihi.:sorry2:

Mewa29 no mam przeczucie na chłopaka :-) i pewnie piłkarz będzie a jak dziweczynka to pewnie piłkarka ręczna, to po mamusi :-):-) hihi

Majaam witaj w klubie, ja też sie systematycznie budzę ok 3 i ok 5 a ok 6 wstaję, bo do roboty trzeba iść :wściekła/y::wściekła/y: Ale byle przetrwać do 16 kwietnia, wtedy idę na L4, mam już wszystko w pracy dogadane, mam plan wyspac się za wszystkie czasy !!!

Ale jestem szczęśliwa:-) Penwie dlatego, że ostatnio same dobre wiadomości :-)

Kasiax25 bossko, że mamy tajniackie forum:-) Respekt:-) i gratulacje:-)

też sie witam...u mnie to juz tradycjia, śniadanko,herbatka i klik na forum BB. jejku ja juz sie od was uzależniłam:baffled: jakas terapia mi jest potrzebna:dry:
:-D leń sie ze mnie zrobił przez BB.

:-)
też sie witam...u mnie to juz tradycjia, śniadanko,herbatka i klik na forum BB. jejku ja juz sie od was uzależniłam:baffled: jakas terapia mi jest potrzebna:dry:
:-D leń sie ze mnie zrobił przez BB.
Ja też witam z rana
Dokładnie wykonuję te same czynności:-):-):-)

A moje Kochanie tylko powtarza bym nie zapomniałam o nim hehehehe

reklama
Co prawda to prawda, tu się tylko można czasowo zapodziać, ja powinnam się szybko zbierać i gonić na zajęcia a ja siedze i nadrabiam forum Was bo mnie nie było chwilę czasu, grrr
to lecę
trzymajcie się ciepło w ten piątkowy dzionek :-) u mnie słonko wyszło nawet, więc jest nieźle, do później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry