Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poloz sie poloz. Odpoczywaj. Mnie bol tez dzis miertwi glowy, znow mowili w tv ze biomet niekorzystny a ja meteopata. Lece do sklepu moze swieze powietrze dobrze mi zrobi:-)
Hello! Ja juz tez po śniadanku pączkowo-faworkowym ;-) Anielka ogląda bajeczki a ja nadrabiam...
A tak w ogóle to mam dzis ostatnie dwudzieste urodziny, za rok bede trzydziestka... ale ten czas leci, wiec musze troche dom ogarnac bo wieczorem wpadnie rodzinka... aaaa mam takiego leniaaa....
Witam serdecznie przyszłe mamuśki.Mam na imię Cecylia i man 32 lat.Jest to moja trzecia ciąża.Mam synka który ma 13 lat i półtora roku temu poroniłam . Ja też mam termin na sierpień dokładnie na 13 sierpnia.Staraliśmy się z mężem od lipca aż w końcu się udałd początku ciąży cały czas boli mnie brzuch.Czy to normalne?