Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aneczka tez tak mysle ze raczej ladniej sie zarysowal ale nie zauwazylam zeby jakos specjalnie sie powiekszyl i tak mam te szczescie ze wszystkie moje ciuchy sa jeszcze za luzne dla mnie
no na szczescie wymioty to juz wspomnienie
ja uciekam dziewczynki dio sklepu po co nieco do jedzenia
potem musze poprac i ze 2-3 godzinki prasowania mnie czeka
a u mnie pieknie swieci sloneczko i niedugo beda juz kwitly zonkile takie sliczne paczki juz maja
milego dnia kochane i bede pozniej
Deli od torbiela moze bolec, ale moga to byc wiazadla, jak sie rozciagaja to takie klucie moze byc podobne do kolki Aga slicznie wygladacie basia wspolczuje zastrzykow biofuroksym jest chyba bolesny?
to zalezy... perwsze bardzo bolaly... ale potem zrobilo sie twrde i nie bylo czuc... teraz to boli jak nie wiem.. nie ma sie juz gdzie wkluwac bo wszedzie zrosty
ja bym zjadła zaś ogórkową albo kapuśniak. ale mam jeszcze barszczyk na dzisiaj a jutro jedziemy z meżem i rodzicamy do cioci do bielska na rocznice slubu to gotowac nic nie bede musiał.