reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja bym kapusniak zjadla.... ostatnio grochowke upichcilam... wcinali az im sie uszy trzesly....:tak: moze dzisiaj ugotuje ale tesciu nie uznaje miesa w piatek:wściekła/y:

u mnie dentysta to zlo konieczne.. od dziecka mam fobie na jego punkcie:wściekła/y: a tak to nie ma zle...jezyk sama sobie przekuwalam a pepek cztery razy... a zastrzyku sie boje

ale mam jeszcze gołąbki w zamrazalniku to chyba wyciagne bo tak za mną chodza. w ogóle ja to obiad jem 4 razy co 15 min i w ogle musze co chwile cos przekasic bo chodze głodna

Basia teściu nie ma dzieciątka w brzszk i nie musi jeść tego czego organizm się dopomina. Przyszłe mamuśki mają dyspęsę.A już ładny kawałek czasu post obowiązje tylko 2 dni w roku.;-)

A ja dziś nic nie robię. Mamusia przywiezie obiadek i ciastko :-).

Chociaż już się chciała wyplątać, bo jej wnuczek dziś przylatuje z Londynu. Ale powiedziałam, że juto go będzie mieć, a dziś jesteśmy MY.

ja zastrzyków też od dzieciństwa wtedy miałam serię na coś i za mną matka latała a ja gołym tyłkiem uciekałam i uraz mam:wściekła/y: a krew oddaję honorowo i jakoś mi to nie wadzi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry