reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ok ja lece !wstyd się przyznać ale jeszcze w pijamie siedze:)
no a trzeba było by coś zrobić w domu:(
miło się klikał do ...hmmm wieczorka albo poniedziałku bo ne wiem co to w ten weekend się bedzie działo:)

reklama
Masz już suwaczek zrobiony? Jeśli tak skopiuj code BB, następnie wejdź na swój profil, edytuj sygnatrę i tam wklej suwaczek zrób podgląd suwaczka albo od razu zapisz.

wiecie co? przyszedł mój maz do domu w butach pełnych sniegu ,snieg sie rostopił a ja poslizgnełam się na tej wodzie i polecialam jak długa:wściekła/y: ja mam tylko kolano rozbite ale jak mój synek to zobaczył to wpadl w rozpacz ze strachu:szok: tak zaczał płakac ze z tego wszystkiego zapomniałam o kolanie...ale siniak został....a mąż opieprz dostał ze butów nie wyciera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roksana, że tak powiem dzięki Bogu, że tylko kolano rozwalona. A mężowi nie wiem co bym zrobiła.
Szkoda mi twojego malca. Musiał się bardzo przestraszyć.

Aż ciśnienie mi podskoczyło jak przeczytałam, że poleciałaś jak długa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roksana, że tak powiem dzięki Bogu, że tylko kolano rozwalona. A mężowi nie wiem co bym zrobiła.
Szkoda mi twojego malca. Musiał się bardzo przestraszyć.
do tej pory sie pyta czy mnie nózka nie boli...a juz minęło z pół godziny....kochany jest:-) no na szczescie wiecej strachu niz bólu:tak:
a co do zgagi to meczyla mnie w pierwszej ciazy...okropne uczucie przed kazdym posiłkiem zastanawialam sie czy powinnam to zjesc i bez ranigastu nie wychodziłam z domu:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry