reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie no Mju ale to tak czy siak musimy sie sposkac. Może wiosenny spacerek, czyli koło kwietnia np. po parku??? Pochwalimy sie brzucholami. Nie Bielański odpada. Koleżanka z kolei rodziła i baaardzo niezadowolona. Poza tym najważniejsze. Jak by coś było z dzidzią to wiozą do innego szpitala bo tam patologii nie ma...i to jest zasadniczy minus,bo zdania wiadomo mogą byc podzielone...
To może i ja bym się dołączyła do tego wiosennego spacerku? :-)
Też jestem z Warszawy, obecnie mieszkam na Ursynowie ale wczesniej tez mieszkałam na Bielanach :-D, zreszta nadal mam tam teściów. :happy:

reklama
moja mala nie obgryza... ale nielubi obcinac zawsze konczy sie to szarpanina:wściekła/y: moja znajoma wlala do butelki po lakierze octu i jak maly wsadzil palec do buzi to sie oplakal i juz wiecej nie probowal;-)

nie wiem jak ktos obgryza ciezko jest odzwyczaic.. a sa niby takie lakiery gorzkie po ktorych sie przestaje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny Was nadrobić, to graniczy z cudem :sorry2:

Mju wszystkiego najlepszego :)

cela1123, jagna 191 witajcie na forum :-)

Aneczka no mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też przeskoczy mi kwadracik:tak: już nie mogę sie doczekać.

Jeżeli dziewczyny z Warszwy robią "ustawkę" na spacerek, to może dziewczyny z trójmiasta, też cosik wymyślą w tym temacie co???? Są jakieś chętne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry