reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No widze ze dzis pustki na forum. Chociaz duzo do czytania nie mialam. Cos mnie dzis brzuszek boli i mysle ze to od zaparcia, chyba jutro czopki pojda w ruch:no:

A ja mam chwilke wolnego,Gosia poszladobranocke ogladac,w domciu posprzatane,a tu na forum pustki...
A propo zaparc,nie o mnie chodzi tylko o moja córcie,dzis miala straszne problemy z wyproznieniem,moze macie jakies sprawdzone sposoby na dzieci? Musialam dac jej czopka glicerynowego i dopiero po jakims czasie pomoglo,ale ile sie bidulka oplakala...

Anet dla dziecka najlepsze jest lactolosum. To taki syropek co reguluje wyproznienie. Moj syn tez tak mial, nawet kupy z krwia robil, jakis czas podawalam i mu przeszlo

Prosze bardzo, a mi sie juz nic dzis nie chce zaraz zrobie sobie kolacyjke, cos obejrze w tv i ide wczesniej spac. Wczoraj w nocy sie nie wyspalam, odbije sobie. W poniedzialek do ginka, juz sie denerwuje

Wreszcie doprowadziłam moje włosy do ładu, bo przez odrosty czułam się jak ostatnia łajza z marginesu. Są trochę ciemne, bo hormony to u mnie wyłaziły każdą możliwą drogą.

No faktycznie pusto tu dziś jak rzadko kiedy:szok:
ja siedze w domu sama, miałam gdzieś wyjśc ale nie wyszło,
w sumie tu u nas nie ma za bardzo gdzie nawet
wszędzie nadymione więc nie pójdę
Ehh, spać chyba niedługo co najwyżej się wybiorę ot i tyle

reklama
Piwonia mówiłaś że wycofali Falvit M a ja właśnie wracam z apteki i jest tak że wcześniej był zwykły Falvit i Falvit M z kwasem foliowym no faktycznie nie ma już Falvit M ale jest nowa wersja Falvit który jest z kwasem foliowym w nowym opakowaniu nie w listkach tylko w pudełku:-)
dobrze wiedzieć,możliwe dlatego u mnie farmaceutka powiedziała o tym,ze bedzie jakaś zmiana ale nie było do końca wiadomo jaka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry