reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki Dziewczynki za pocieszenie :-) grunt to myslec pozytywnie :-)
w sobote wizyta i mam nadzieje ze juz do tego czasu maluch sie ruszy :-) zmykam troszke ogranac i mieszkanko i siebie ;-)

Andziaa może po prostu maleństwo mało się wierci? Albo jeszcze za wcześnie. Cierpliwości!
Piwonia a liczyłam, że ty mnie pogonisz hihi. Kurde co to będzie jak się maleństwo pojawi na świecie a mi się tak nie będzie chciało???
ja poszłam zrobiłam sobie kawe i gofry,ale zaraz sie biore za robote bo mnie nosi

Ja już po śniadaniu, więc tym bardziej leń ze mnie. Listę zakupów robię. Mam zamiar zrobić ciasto 3BIT. Bo bez pieczenia, które mi ostatnio nie wychodzi. Przepis podałam na "Nasze sprawdzone przepisy". Dobra idę już! Pomęczę się i może wrócę.

Ja już po śniadaniu, więc tym bardziej leń ze mnie. Listę zakupów robię. Mam zamiar zrobić ciasto 3BIT. Bo bez pieczenia, które mi ostatnio nie wychodzi. Przepis podałam na "Nasze sprawdzone przepisy". Dobra idę już! Pomęczę się i może wrócę.
mmmm pycha to ciacho a jakie słodkie!! Oj zjadłabym ale w planie mam dziś pieczenie jabłecznika:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry