reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam dziewczyny....mam nadzieje ze nic waznego mnie nie omineło;-)

w sobote robilismy ostatki w domu:-) zabawa sie udała

a wczoraj bylismy na kuligu, zdjecie załącze na priv...ale ubaw mielismy:-D

reklama
Witam sie i ja w ten zasypany poniedzialek
Sniegu po kolana ja mam juz tego dosc ja chce wiosne
Kasiu nic sie nie przejmuj z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze
Joan czekamy na wiesci o dzidziusiu i na zdjecia oczywiscie

Hej!
Ja tez mam dzis wizytę na 18,20. USG nie będzie na pewno, ale i tak troche sie stresuję...

Miłego dnia Mamuski

PAULUSIA witam na forum! Ja postapiłabym dokładnie tak samo jak Ty, wynikami testu sie narazie nie zamartwiaj - one wbrew pzorom bardzo często daja zawałszowany wynik = tym bardziej, że USG było ok! Ciesz sie ciążą i czekaj radośnie na swoje ukochane Maleństwo. Sa rzeczy, na które nie mamy wpływu więc trzeba się cieszyć z tego konkretnego dnia, chwili. Bedzie dobrze :tak:

Fajnie, że z WAMPIRKA wszystko ok - nawet dziś rano o niej myslałam :)

witam kobietki po weekendzie. jak zwykle mam zaległości ale tym razem nie dam rady wszystkiego przeczytać, więc dalej nie jestem w tematach.
u mnie śnieg, śnieg i raz jeszcze śnieg, a tu do lekarza trzeba isć :(
weekend u mnie nie należał do dobrych, zamiast bawić na ostatkach, przeleżałam z boleściami brzucha :( było nieciekawie, ale na szczęście udało się wszystko opanować :)
jutro wizyta u gin no i wyczekiwane usg już mi się gębusia uśmiecha jak o tym pomyślę, w takim momencie to nawet ta pogoda nie straszna :)

cichutko się tu zrobiło więc uciekam. papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja się witam z rana tak trochę na śpiąco jeszcze:-)
u mnie też nasypało śniegu i ciepło jest , coś widzę że w brei będę szła popołudniu:wściekła/y:
a ja dziś zazdrosna się obudziłam bo T śniło się usg:wściekła/y: i że lekarz powiedział że to dziewczynka:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was wszystkie!!
Widze że dziś kilka z Was idzie do gin.Ale jak tak czytam to się zastanawiam nad jedną sprawą a mianowicie to że moja gin robi mi co miesiąc jak jestem u niej USG a z tego co czytam to Wy tak nie macie.Czy to USG można tak często robić to nic nie szkodzi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry