reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam na szczęście porządek po sobotnim sprzątanku:-D
Malinka nikt jeszcze nie udowodnił że usg jest szkodliwe tak naprawdę dowiedzą się pewnie za kilkadziesiąt lat:-) a częstotliwość zależy od podejścia lekarza albo od tego czy chodzi się prywatnie:tak: ja znam jedną babę "lekarkę" (franaca jedna, ) która robi co wizytę a ustala co 2 tyg bo za usg bierze dodatkowo od 60-100zł

Mojego mężusia jeszcze nie ma.
malinka ja też mam USG co miesiąc. Zasadniczo większość lekarzy mówi, że to nie jest szkodliwe ale tak naprawdę to nigdy nie wiadomo, jak ze wszystkim :-(

Dzien doberek :-)
i ja sie witam po weekendzie:-) I musze sie przyznac ze w zwiazku z moja weekendowa nieobecnoscia nie jestem w stanie przebrnac przez wszystkie posty(strasznie tego duzo), tak wiec wybaczcie jak nie bede czasem w temacie:zawstydzona/y::-(
weekendy to tak naprawde jedyny czas kiedy mamy z M dla siebie wiecej czasu, stad tez czesto mnie nie ma w tym czasie...

Zycze Dziewczynki udanych wizyt!!

malinka- to zalezy od lekarza-zazwyczaj prywtani robia usg co miesiac :-) i uwierz mi ze dzidzi ono nie szkodzi :-) gdyby szkodzilo, lekarz nie robilby go z taka czestotliwoscia ;-)

wiecie co a ja jestem pelna strachu:nerd: nie czuje jeszcze ruchow. W I ciazy poczulam w 19 tyg, myslalam ze teraz beda wczesniej- a tu cisza... no nic mam nadzieje ze wszystko oki, i ze poczuje niebawem mojego skarba...

Dziękuje Ci Aneczka już mi lżej.:tak:
Ja też chodze prywatnie co miesiąc i robi mi co wizyte nie wiem czemu.Ja już wszystko posprzątałam.Obiadek mi został ze wczoraj więc nic nie robie:-)

Witam z rana :-)
Ja na szczęście mam porządek zrobiony. Więc znów się będę byczyć.

Malinka2109 mi też lekarka co wizytę robi USG :-). Na szczęście nie płacę dodatkowo za USG ;-).

A macie nadal mdłości i wymioty.? Bo ja mam co rano:-(już mam dosyć śniadanie to musze jeść dwa razy.A i poszłam za Waszym sposobem i pije wode z cytryną i zaparcia już mi tak bardzo nie dokuczają:-)

Andziaa może po prostu maleństwo mało się wierci? Albo jeszcze za wcześnie. Cierpliwości!
Piwonia a liczyłam, że ty mnie pogonisz hihi. Kurde co to będzie jak się maleństwo pojawi na świecie a mi się tak nie będzie chciało???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry